بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا پس از رضایت و دریافت بخشی از دیه می‌توانم دوباره شکایت کنم؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

در سال ۱۳۸۰ با فردی تصادف کردم و در دادگاه، او محکوم به پرداخت دیه شد. بنده حدود ۴۶۰٬۰۰۰ تومان از مجموع دیه‌ام که ۳٬۶۰۰٬۰۰۰ تومان بود دریافت کردم و به او رضایت دادم. حدود یک سال بعد از رضایت، دایی آن فرد منزلی از داماد ما خرید و به بهانه اینکه برادر خانم داماد از خواهرزاده‌اش پول گرفته، از پرداخت بخشی از ثمن معامله خودداری کرد. آیا پس از گذشت این سال‌ها می‌توانم رضایتم را پس بگیرم و دوباره از فردی که با من تصادف کرده شکایت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

پس از دادن رضایت و دریافت بخشی از دیه، امکان پس گرفتن رضایت و طرح مجدد شکایت بابت همان موضوع وجود ندارد.

این یک قاعده کلی است، اما شرایط دقیق اعلام رضایت و مفاد آن می‌تواند وضعیت پرونده را مشخص کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان شکایت مجدد پس از اعلام رضایت وجود ندارد

با توجه به اینکه در ازای دریافت مبلغی به طرف مقابل رضایت داده‌اید، امکان رجوع از رضایت وجود ندارد. به دلیل همان تصادف و موضوع پیشین نمی‌توانید مجدداً علیه ایشان شکایت مطرح کنید. اختلاف مالی میان خریدار منزل و بستگان شما نیز ارتباطی به پرونده تصادف و تجدید آن ندارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۰ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

خیر با توجه به اینکه ضمن مطالبه مبلغی رضایت داده اید لذا به هیچ عنوان دیگر نمیتوانید به دلیل همان شکایت مجددا آن را علیه ایشان مطرح کنید.

موید باشید

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۸۵ مشاوره موفق

سلام
به نظر امکان چنین اقدامی را ندارید

۲۶۰ وکیل متخصص تصادفات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید