کلاهبرداری به قصد ازدواج موقت

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام تو مسافرتی که به شهرستان داشتیم یکی از دوستان شماره ای به من داد برای ازدواج موقت من هم با این شماره تماس گرفتم با چرب زبونی که خانم داشتن من 250 هزار تومن پول به جساب این خانم ریختم اما بعد متوجه شدم که کلاهبرداری بوده و به گفته خوش از چند نفر دیگه هم به همین روش کلاهبرداری کرده؟سوالم این هست که من به کجا کایت کنم و کلاهبرداریم رو به چه شکلی مطرح کنم که دچار دردسر نشم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شما می‌توانید با در دست داشتن پرینت حساب و رسید واریز وجه، به دادسرا مراجعه کرده و با عنوان کلاهبرداری شکایت کیفری ثبت کنید. از آنجا که اقدام برای ازدواج موقت قانونی است، این شکایت جرمی متوجه شما نمی‌کند و برایتان دردسر نخواهد داشت.

این مسیر کلی شکایت است، اما دادسرای صالح برای رسیدگی بستگی به محل دقیق وقوع جرم و واریز وجه دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت کلاهبرداری بدون ایجاد دردسر قانونی

شما می‌توانید با داشتن فیش یا رسید واریز وجه به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کنید و علیه این فرد شکایت کیفری کلاهبرداری مطرح نمایید. عنوان شکایت شما کلاهبرداری و استفاده از عوامل فریبنده خواهد بود و ارائه پرینت حساب برای پیگیری لازم است. اقدام شما برای ازدواج موقت منع قانونی ندارد و به همین دلیل جرمی متوجه خود شما نخواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی حمیدی

مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۷ نظر)

با در دست داشتن رسید واریز وجه به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید، زیرا اقدام برای ازدواج موقت قانونی است و جرمی متوجه شما نخواهد بود.

سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

شما میتوانید علیه او در دادسرا تحت عنوان کلاهبرداری و استفاده از عوامل فریبنده و با استفاده از پرینت حساب شکایت کیفری کنید.

موفق باشید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید