بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

کدام شخصی مدیون و بدهکار است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

با عرض سلام و تبریک سال نو
برای شخصی مبالغی پول به عنوان قرض کارت به کارت کردم. حال طلب بنده را پرداخت نمیکند. تصمیم دارم به استناد پرینت صورتحساب واریز بانک، دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنم ولی کارت بانکی به نام آن شخص نبوده است. حال کدام شخص مدیون و بدهکار است؟ شخصی که کارت در ید ایشان بوده یا صاحب اصلی کارت؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به نظر وکلا، برای پس گرفتن پول باید هم فرد قرض‌گیرنده و هم صاحب حساب بانکی را با هم طرف دعوا قرار دهید.

این یک راهکار کلی است و نحوه طرح دقیق دعوا به مدارک و پیام‌هایی که نشان‌دهنده دستور واریز هستند بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

دادخواست همزمان علیه قرض‌گیرنده و صاحب کارت

شما وجه را به درخواست یک نفر و به حساب شخص دیگری واریز کرده‌اید. برای اثبات این موضوع و دریافت طلب، باید هر دو نفر یعنی هم قرض‌گیرنده و هم صاحب حساب را به عنوان خوانده در دادخواست قید کنید. با این اقدام، صاحب حساب می‌تواند در دادگاه اقرار کند که پول به دستور قرض‌گیرنده به حسابش نشسته است. به این ترتیب مسیر رسیدگی به پرونده بدون رد شدن دعوا طی می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
شما پول را به کس دیگری قرض داده اید و به دستور او به حساب شخص دیگری واریز نموده اید که برای اثبات این امرو این که به دستور قرض گیرنده پول را به حساب صاحب کارت واریز نموده اید باید هر دو نفر را طرف دعوا قرار دهید.

فائزه حجاب ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸

سلام شما باید هم از صاحب کارت وهم شخصی که به او قرض داده اید شکایت کنید

فاطمه زارع ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۸۷ مشاوره موفق

بهتراست بطرفیت هردو دادخواست بدهید

کیوان فخرآذر ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

شما هردونفر را مورد طرف دعوا قرار دهید تا صاحب کارت در دفاع اقرار به دستور فرد درخواست کننده پول اقرار نماید

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
علیرضا بیگلری ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۳ مشاوره موفق

با سلام و احترام
هر دو شخص را خوانده دعوی قرار دهید

۱۳ وکیل متخصص وصول مطالبات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال