بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چگونگی توقیف ملک در رهن بانک برای مهریه را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

باسلام چگونه می توانم سهم الارث شوهرم را از ملک پدریش جهت اجرای مهریه توقیف کنم با شرایط که ساختمان چند طبقه و در بعضی طبقات اعضای خانواده شوهرم زندگی می کنند ساختمان با مبلغ وام کم شانزده میلیون و سر سید پانزده ساله در رهن بانک مسکن می باشد و شوهرم در خانه اجاره ای زندگی می کند ارزش پولی ساختمان خیلی زیاد است سند ساختمون بنام پدرش هرمی باشد که فوت کرده حصر وراثت انجام نشده ایا ساختمان جزء مستثنیات دین حساب نمی شود؟ ایا با این شرایطی که گفتم می توانم سهم الارث شوهرم را با حفظ حقوق بانک از طریق اجرائیات توقیف کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

توقیف سهم‌الارث از ملک در رهن بانک امکان‌پذیر است، اما حقوق بانک مقدم بوده و توقیف صرفاً نسبت به مازاد ارزش ملک یا پس از تسویه حساب با بانک انجام می‌شود.

این قاعده کلی است و وصول مهریه در پرونده شما به میزان بدهی باقی‌مانده بانک و ارزش دقیق سهم‌الارث همسرتان بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان توقیف مازاد ملک در رهن برای مهریه

امکان ثبت درخواست توقیف برای سهم‌الارث همسرتان وجود دارد. با این حال به دلیل اینکه ملک در رهن بانک قرار دارد، شما تنها می‌توانید بر مازاد ارزش آن اقدام به توقیف کنید. پس از اینکه مطالبات بانک تسویه شد و حقوق آن حفظ گردید، نوبت به وصول طلب مهریه شما می‌رسد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

ابراهیم صفری
ابراهیم صفری تأیید‌شده
۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۴ مشاوره موفق

با سلام
اگر مورد در رهن بانک باشد شما نمیتوانید داقدام به توقیف نمایید مگر بر مازاد ان .

محسن سلمان زاده ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۶۷ مشاوره موفق

سلام میتونید شماهم درخواست توقیف بدین پس از تسویه بابانگ نوبت به شما میرسه

۱۰۵ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید