بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا ادعای جدید همسرم در جلسه دوم دادگاه ترک انفاق قابل قبول است؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

همسرم علیه من شکایت ترک انفاق مطرح کرده و مدعی شده که من او را از منزل بیرون کرده‌ام، در حالی که چنین نبوده و من چندین مرحله پول به حساب او واریز کرده‌ام. در جلسه دوم دادگاه، وکیل همسرم ادعای جدیدی مبنی بر تعویض قفل درب منزل توسط من مطرح کرد که در صورت‌جلسه دادیاری و جلسه اول به آن اشاره نشده بود. همسرم در تاریخ ۹۴/۴/۲۵ شکایت کرده و مدعی است که در تاریخ ۹۴/۳/۱۵ او را از منزل بیرون کرده‌ام، اما شهود گفته‌اند در مرداد و شهریور مراجعه کرده و قفل عوض شده بوده است. از میان شهود معرفی‌شده در تحقیقات محلی، تنها یک نفر در دادگاه حاضر شد و دو نفر دیگر که دایی‌های همسرم هستند به عنوان شاهد جدید معرفی شدند. می‌خواهم بدانم: ۱) آیا طرح ادعای جدید در جلسه دوم قانونی است؟ ۲) آیا تناقض تاریخی بین شکایت و شهادت شهود به ضرر همسرم است؟ ۳) آیا شهادت دایی‌های همسرم به عنوان اقوام نزدیک پذیرفتنی است؟ ۴) آیا با وجود واریز پول، تعویض قفل هم ترک انفاق محسوب می‌شود؟ ۵) در صورت محکومیت، چگونه در مرحله تجدیدنظر از خود دفاع کنم؟

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۱ سال پیش
یلدا بزرگمهر
یلدا بزرگمهر تأیید‌شده

همیار وکیل

۴٫۷ · ۲٬۱۳۸ مشاوره موفق

در سوال مطروحه امکان مطرح کردن ادعای جدید وجود دارد ولی باید بتوانند با دلایل و مدارک جدید ادعای خود را اثبات نمایند.شما نیز میتوانید شهود را جرح نموده و به ادعای کذب ایشان و نزدیکی نسبت استناد نمایید.

فیش های واریزی هم دلیل پرداخت نفقه بوده و با توجه به اینکه منزل نیز جزء نفقه محسوب میشود عوض کردن قفل ترک انفاق محسوب می گردد.

در مرحله تجدید نظر خواهی نیز میتوانید با کمک وکیل نسبت به تنظیم لایحه اقدام نمایید.

با احترام

۱۴ وکیل متخصص ترک انفاق آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید