چک برگشتی از کسی دارم از طریق شورا اقدام کردم از چه طریقی می توانم سیم کارت طرف را توقیف کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام  چک 12 میلیونی برگشت زدم شورا بهم دو تا نامه داد برای تامین خواسته استعلام گرفتم 1 - هیچ خودرویی به نامش نبود 2-مقداری پول تو حساب داشت که بلوکه شده تا رای صادر بشود . برای مابقی طلب من میگم سیمکارت 0912 دارد نامه نمیدهند توقیف شود میگویند جلب میدهیم چطوری به اجرای احکام بگویم درخواست بدهند برایسیم کارت توقیف شود.
با تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

سیم‌کارت جزو اموال شخص محسوب می‌شود و امکان توقیف آن وجود دارد، مشروط بر اینکه وسیله کار او نباشد و جزو مستثنیات دین قرار نگیرد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان توقیف سیم‌کارت به عنوان مال بدهکار

سیم‌کارت به عنوان یکی از اموال فرد شناخته می‌شود و منع قانونی برای درخواست توقیف آن وجود ندارد. برای تامین مابقی طلب خود می‌توانید توقیف آن را از مرجع قضایی تقاضا کنید. با این حال اگر مشخص شود که این خط تلفن همراه وسیله کار بدهکار است، جزو مستثنیات دین محسوب شده و توقیف نخواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام شماره تلفن همراه اگر وسیله کار نباشد ، مستثنیات دین نیست و توقیف آن منع قانونی ندارد.

روژین امینی

روژین امینی

کارشناس حقوقی

سیم کارت ازجمله اموال شخص محسوب میشود ومیتوانیددرخواست توقیف آن را بدهید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید