بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چکار کنم تا قانون مالکیت ملکم را اعلام و به ثبت ابلاغ کند تا سند بگیرم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام وخسته نباشید

بنده یک قطعه زمین ثبتی با قولنامه عادی خریده ام که قولنامه اولیه ( شیرویه ) برمیگرده به سال ۵۷ که مالک اصلی که ملک بنام او ثبت شده هستند ولی کسی که از ایشان خریده و به نفر بعدی فروخته فوت کرده بنده چهارمین خریدار هستم میخواستم بدونم با چه شکایتی میتونم قولنامه عادی ام را قانونی و در ادامه برای سند ملک به ثبت برم تا مراحل سند را انجام بدم؟
و در ادامه کسی که در سال ۵۷ نویسنده قولنامه بین مالک اصلی و خریداری که فوت کرده بوده و امضا خودش و پدرش در ذیل قولنامه وجود دارد و اظهاراتش نیز در دادگاه موجود است که صراحتا اقرار کرده هیچ ادعای سر این ملک ندارد وبه هیچ کسی هم نفروخته .حالا ملک را متصرف شده و ادعای مالکیت میکند بدون مدرک.
تکلیف بنده چیست چکار کنم تا قانون مالکیت ملکم را اعلام و به ثبت ابلاغ کند تا سند بگیرم؟
و در پایان شخصی که ملک را به من فروخته از شخصی که ملک را خریده تنفیذ قولنامه و اثبات وقوع عقد بیع دارد.
با تشکر .سپاسگذارم

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای گرفتن سند رسمی باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت تمام خریداران و فروشندگان قبلی مطرح کنید و در صورت فوت هر یک، ورثه او را طرف دعوا قرار دهید.

این مسیرِ اصلی است، اما وجود متصرف و اقرار قبلی او می‌تواند روند کار شما را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایادی قبلی

برای ثبت رسمی مالکیت، باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را علیه تمامی مالکان و خریداران قبلی تا مالک اولیه ثبت‌شده ارائه دهید. اگر فردی در این زنجیره فوت کرده باشد، دادخواست باید به طرفیت وراث قانونی او مطرح شود. در خصوص شخص متصرف، با توجه به اقرار و اسقاط حق قبلی او در دادگاه، ادعای فعلی او اثر قانونی ندارد اما برای دریافت مستقیم سند از ثبت نباید معارضی روی ملک وجود داشته باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
امین احمدی
امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
شما باید به طرفیت همه مالکین قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و چنانچه مالکی فوت کرده باید ورثه او را شناسایی و به طرفیت آنها دادخواست بدهید.

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۷۶ مشاوره موفق

سلام
۱- در صورتیکه ملک معارضی نداشته باشید شما با ارائه ی بنچاق و تمامی قولنامه های موجود پس از کارشناسی ملک میتوانید اقدام به دریافت سند رسمی نمایید
۲- براساس قاعده ی اقدام،باتوجه به اینکه ایشان علیه خویش اقرار نموده و دارا بودن هرگونه حقی را ازخود اسقاط نموده اند،لذا امکان ادعای حقی را نخواهند داشت

سید عباس حجتی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بر علیه تمامی ایادی قبلی تا برسد به مالک و انها که فوت کردند بر علیه وراث

۱۷ وکیل متخصص اثبات مالکیت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال