بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چهار کابل از تیره برق وارد ساختمان شده باشد کافیست برای اثبات اینکه این واحد دارای برق غیر مجاز است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

باسلام،
میخواستم بدونم اگر یک واحد دارای دو طبقه تجاری مسکونی که دارای سه اشتراک برق هست ولی چهار کابل از تیره برق وارد ساختمان شده باشد کافیست برای اثبات اینکه این واحد دارای برق غیر مجاز است؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

صرف ورود تعداد کابل‌های بیشتر از تیر برق به ساختمان، دلیلی بر استفاده از برق غیرمجاز نیست و این موضوع را اثبات نمی‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

کابل اضافه دلیل بر برق غیرمجاز نیست

تنها با استناد به ورود چهار کابل از تیر برق به ساختمان نمی‌توانید استفاده غیرمجاز از برق را ثابت کنید. ممکن است برق برخی واحدها دو فاز یا سه فاز باشد که نیاز به کابل‌های بیشتری دارد. همچنین این احتمال وجود دارد که یکی از کابل‌های قدیمی قطعی داشته و اداره برق کابل جدیدی اضافه کرده باشد. بنابراین اثبات تخلف تنها با مشاهده کابل‌های ورودی ممکن نیست.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
اکبر آقاپور اناری
اکبر آقاپور اناری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

خیر ، صرف ورود کابل به منزل دلیل برق غیر مجاز نمی‌باشد در بعضی از موارد امکان دارد برق واحدی دو فاز یا سه فاز باشد یا یکی از کابلها دارای قطعی باشد که اداره برق کابل دیگری را به آنها اضافه کند .

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۵۴ مشاوره موفق

خیر . تنها با استناد به ورود چند کابل به ساختمان نمیتوان ادعای استفاده غیرمجاز از برق را ثابت کرد .

محمد مهدی رضیان
محمد مهدی رضیان
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱۴۱ مشاوره موفق

صرف ورود کابل به منزل دلیل برق غیر مجاز نمی‌باشد

۱۹ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال