بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چقدر زمان می برد تا پرونده از ثبت اسناد به دادگاه جهت تعیین تکلیف ارجاع داده شود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
عذر میخوام وقتی مهریه از طریق ثبت به اجرا گذاشته شود و بعد از انجام استعلامات مشخص گردد چیزی به نامشون نیست چقدر زمان می برد تا پرونده از ثبت اسناد به دادگاه جهت تعیین تکلیف ارجاع داده شود و اینکه همچنین چقدر از ارجاع به دادگاه تا مشخص شده وضعیت تقسیط زمان می برد؟

با تشکر از زحمات همگی و با آرزوی سلامتی

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

انتقال پرونده مهریه از ثبت به دادگاه خودبه‌خودی نیست؛ باید کتباً انصراف دهید یا پس از گذشت شش ماه از ثبت اجراییه، گواهی بگیرید و از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهید. زمان رسیدگی و تقسیط در دادگاه نیز قابل پیش‌بینی نیست.

این مسیر کلی است، اما زمان دقیق ارجاع بسته به این است که چه مدت از صدور اجراییه در ثبت گذشته و آیا درخواست انصراف داده‌اید یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه و زمان ارجاع پرونده مهریه به دادگاه

پرونده مطالبه مهریه به صورت خودکار از اداره ثبت به دادگاه فرستاده نمی‌شود. طبق نظر وکلا، در صورتی که مالی شناسایی نشود، باید کتباً انصراف خود را به اجرای ثبت اعلام کنید یا پس از گذشت شش ماه از تاریخ ثبت اجراییه، گواهی لازم را دریافت نمایید. سپس با ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی، پرونده در دادگاه مطرح می‌شود. تعیین مدت زمان رسیدگی به پرونده و تقسیط مهریه در دادگستری به هیچ وجه قابل پیش‌بینی نیست.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
محسن نریمانی ده نوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۲۰ مشاوره موفق

شش ماه پس از تاریخ ثبت اجراییه در اجرای ثبت ،باید منتظر باشید و سپس گواهی مربوطه را از اجرای ثبت دریافت و به دفترخدمات قضایی مراجعه تا دادخواست مطالبه مهریه ثبت شود.
مدت زمان رسیدگی به پرونده های دادگستری به هیچ وجه قابل پبش بینی نیست.

ابراهیم صفری ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
اگر شخص ابتداعا مستقیما به اجرای ثبت جهت مطالبه دین رجوع کند و تا خود شخص از رجوع به اجرای ثبت انصراف ندهد پرونده به دادگاه ارجاع نمیشود.پس بایستی کتبا از اجرای ثبت بخواهید تا با انصراف از رسیدگی در ثبت ، پرونده را به دادگاه ارجاع دهد

۴۲ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال