بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چطور میتونم ثابت کنم که تمام اینها کذب و دروغه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

بنده ۷ ماه در یک شرکت خصوصی بدون قرارداد مشغول به کار بودم ( مدتی هم برای شرکت بازاریابی کردم ) و به علت عدم پرداخت حقوق و بیمه دیگه نرفتم. ۱ سال بعد در اداره کار از کارفرما شکایت کردم جهت گرفتن حق و حقوقم. کارفرما در اداره کار گفتند بنده به عنوان کاراموز اونجا میرفتم. معاون مدیرعامل ۱ میلیون در مدت فعالیت بنده در شرکت برای بنده کارت به کارت کردند. در نهایت با شهادت نگهبان مجتمع که رفت و آمد بنده را میدید و مدارکی مانند اس ام اس و پیام های کاری در تلگرام که با کرفرما و دیگر اعضا شرکت داشتم اداره کار ۱ ماه به نفع بنده رای صادر کرد. ۶ ماه بعد از این موضوع کارفرما رفته دادگاه ار من شکایت کرده که من هیچ ارتباط رسمی با شرکت نداشتم و حدود ۲ سال از نام و عنوان شرکت سو استفاده کردم و ضرر ۷۰۰ میلیونی به شرکت زدم و به دروغ گفتند بعضی اقلام در شرکت گم شده که میگند من دزدی کردم از شرکت.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اثبات اتهام سرقت و خسارت بر عهدهٔ کارفرما است و شما نیازی به اثبات بی‌گناهی خود ندارید. در صورت عدم اثبات ادعاها و تبرئه، حق شکایت بابت افترا و اعاده حیثیت برای شما محفوظ است.

این اصل کلی حقوقی است، اما مدارک احتمالی که کارفرما به دادگاه ارائه می‌دهد و فاصله زمانی شکایت می‌تواند روند دفاع را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثبات دزدی بر عهده کارفرماست نه شما

بار اثبات جرم و وارد کردن خسارت بر دوش شاکی است و شما ملزم به اثبات بی‌گناهی خود نیستید. با توجه به اینکه رابطه کاری قبلاً در اداره کار اثبات شده، چارچوب دفاع شما باید متناسب با مدارکی باشد که کارفرما ارائه می‌کند. همچنین فاصله زمانی طولانی میان ادعای سرقت و طرح شکایت می‌تواند نقطه قوتی برای دفاع شما باشد. در نهایت اگر کارفرما نتواند ادعای خود را اثبات کند، شما می‌توانید به جرم افترا و اعاده حیثیت از او شکایت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
ابراهیم صفری

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
در صورت ادعای کارفرما ، بایستی ایشان جهت اثبات امر بر مجرم بودن شما دلایل و مدارکی به دادگاه ارایه نماید و نیاز به اثبات بیگناهی از سوی شما نیست و در صورتی که نتواند مجرمیت شما را اثبات نماید میتوانید بر علیه کارفرما اعاده حیثیت نمایید.

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۸۳ مشاوره موفق

شما نیازی به اثبات بیگناهی خود ندارید و شاکی باید برای اثبات اتهامات اقدام به ارائه دلیل و مدرک نماید . بدیهی است بر اساس مدارک و ادله مطروحه میتوان چارچوب دفاع را تعیین کرد .

حسن آرین پور ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام ،نیازی به اثبات بیگناهی خود ندارید و شاکی باید برای اثبات اتهامات اقدام به ارائه دلیل و مدرک نماید . بدیهی است بر اساس مدارک و ادله مطروحه میتوان چارچوب دفاع را تعیین کرد

شادی علی پور ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۷۰ مشاوره موفق

ایشان باید ادله ای برای اظهاراتشان ارائه نمایند. اگر نتوانند عرایض خود را ثبت کنند می توانی از ایشان به جرم افترا شکایت کنید.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
اعلا قدیمی ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۵۶ مشاوره موفق

با توجه به فاصله زمانی شکایت کارفرما اگر خوب از خود دفاع کنید تبرئه میشوید

ویدا سماوات ۸ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹۶ مشاوره موفق

به فاصله زمانی شکایت کارفرما اگر خوب از خود دفاع کنید تبرئه میشوید//

۲۱۸ وکیل متخصص سرقت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال