بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چطور میتونم اثبات کنم دینی نسبت به آنان ندارم؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۸ پاسخ ثبت شده

سلام
بنده برج ۵ سال ۱۳۹۶ مبلغ ۵ میلیون تومان پول درصدی به صورت یک فقره چک از یک سرمایه گذاری گرفتم و یازده میلیون سفته برای بازپرداخت دادم.
تا برج ۱۱ همان سال ۴ میلیون تومان‌به حساب شخص ثالث که شماره کارتش را داده بودن ، بابت اقساط پرداخت کردم ، ولی بعلت داشتن قسط معوق ، سرمایه گذار سفته های مرا اجرا گذاشته و شکایتی در حل اختلاف مطرح کرد .
من هم برج ۱۲‌ همان سال به ایشان مراجعه و یک چک به مبلغ کل بدهی به مبلغ ۷ میلیون در وجه حامل برای برج ۵ سال ۱۳۹۷ دادم که بعلت مشکلاتم قادر به پرداخت آن نشدم و سرمایه گذار چک را به برادرش داده و چکم را برادرش به نام خودش برگشت زد.
علی ایهال سرمایه گذار نسبت به ادامه روند شکایت خود را بابت سفته ها در شورای حل اختلاف پیگیری کرد و از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۰ نیز جمعا با پرداخت مبلغ حدودا ۴۲ میلیون تومان با محاسبه تاخیر ماهانه از حساب حقوقم پرداخت دین انجام و پرونده مختومه گردید و بنده نیز برای گرفتن سفته ها و چک به علت مشغله پیش سرمایه گذار نرفتم .
اکنون چند روز پیش پیامک ابلاغ ثنا واسم اومد که متوجه شدم آن چک ۷ میلیونی را که از قبل پیششون بوده را به شخص دیگری واگذار و او هم در حل اختلاف از من شکایت کرد.
حال چطور میتونم اثبات کنم دینی نسبت به آنان ندارم ؟ در حال که شاهد هم دارم که آن چک را بابت پرداخت بدهی در آن مقطع دادم که پرونده آن بدهی نیز مختومه گردیده است .
ببخشید سوالم طولانی شد .
لطفا راهنمایی بفرمایید .

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

به دلیل انتقال چک به شخص ثالث، شما در برابر دارنده جدید دفاع سختی دارید؛ اما می‌توانید سرمایه‌گذار اولیه را به دادرسی جلب ثالث کنید یا دادخواست تقابل و استرداد لاشه چک بدهید.

مسیر دفاع شما مستقیماً به مدارک تسویه پرونده قبلی و نحوه انتقال چک به دارنده جدید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثبات تسویه دین و دفاع در برابر چک منتقل‌شده

با توجه به انتقال چک به شخص ثالث، ایرادات شما در برابر او به راحتی مسموع نیست زیرا چک سند تجاری است. راهکار اصلی شما این است که در همین پرونده جدید، سرمایه‌گذار اولیه را جلب ثالث نموده و به پرونده مختومه‌شده سابق استناد کنید. همچنین می‌توانید با ارسال اظهارنامه و طرح دعوای تقابل مبنی بر استرداد لاشه چک با تکیه بر شهادت شهود، واریزی‌ها و سوگند اقدام نمایید. در برخی رویه‌ها نیز ممکن است ابتدا ملزم به پرداخت به ثالث شوید و سپس علیه طلبکار اولیه بابت مطالبه وجه طرح دعوا کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۴ سال پیش
سمیرا قهرمانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۰ مشاوره موفق

با توجه به اینکه چک به شخص ثالث منتقل شده است ،ایرادات شما در مقابل وی قابلیت استناد ندارد چراکه چک سند پرداخت تجاری هست و اصل عدم قابلیت ایرادات یکی از مزایای ان هست ، در این باره دو رویه در محاکم وجود دارد ، رویه اول این هست که وجه چک را باید به شخص ثالث پرداخت و سپس دادخواست مطالبه وجه ان را به طرفیت شخصی که قبلا وجه چک را به وی پرداخت کرده اید مطرح کنید و رویه دوم این هست که در همان دعوی که توسط شخص ثالث علیه شما مطرح شده است دادخواست جلب ثالث دهید و فردی که وجه چک را قبلا در حقش کارسازی کرده اید را به جریان دادرسی جلب کنید و به پرونده سابق استناد نمایید.

امین ولی زاده ۴ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۹ مشاوره موفق

با درود.اول سریع اظهارنامه بطرف مبنی بر استرداد لاشه چک مذکور از دفتر خدمات قضائی بفرست.و قبل از جلسه دادگاه پرونده جدید ؛ دادخواست تقابل مبنی بر استرداد لاشه چک مذکور با استناد به استماع شهادت شهود و ا ستشهادیه و اظهارنامه و اتیان سوگند و پرونده های قبلی به شعبه جدید دادگاه بدین.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۲۸ مشاوره موفق

سلام
نیاز به اقدامی از جانب شما نمیباشد. ایشان باید این امر را اثبات نمایند‌

امین احمدی
امین احمدی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

اصولا امر عدمی نیاز به اثبات ندارد و مدعی طلب باید وجود آن را ثابت نماید ‌...

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
داود چگینی ۴ سال پیش

کارشناس حقوقی

سلام و درود
پرونده شما و احکامی که گرفتید نیاز به بررسی دارد ، چون وقتی دین را پرداخت کردید باید تمامی ضمانتهایی را که بابت پرداخت دیون داده بودید پس می گرفتید ، بهتر است با ارائه تمامی اسناد با یکی از وکلا و یا مشاوران بنیاد وکلا مشورت نمایید .

حسین مظاهری تهرانی ۶ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
می توانید دارنده اولیه را جلب ثالث نمایید.

لیلا تاجیک ۶ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۳۹ مشاوره موفق

دارنده اولیه را میتوانید جلب ثالث کنید.

رسول رضایی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۱ مشاوره موفق

جهت اثبات ضمانتی بودن اسناد،بایستی علاوه بر پرینت واریزی ها ادله محکم ارائه دهید.

۲۸۳ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال