بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چطور تخلف رو گزارش کنم؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۹ پاسخ ثبت شده

با عرض سلام و خسته نباشید
خدمت اساتید محترم
بنده نسبت‌به گزارش خلاف واقع دفتر خانه که در قالب وکالت‌نامه رسمی از طرف بنده و خانواده‌ام ب فردی غیر از اعضای خانواده اعطاء وکالت کرده
شکایت کردم و از بازپرس درخواست الزام ایشان به تحویل اصل وکالت‌نامه را دادم ولی ایشان با توجه به گذشت ۶۵ روز از درخواست بازپرس دقیقا برگه‌ای را ارائه داد که بنده نسبت‌به آن ادعای گزارش خلاف کردم
بازپرس در حال‌حاضر به کارشناسی ارجاع دادند و بنده را مجاب به پرداخت ۶۰۰هزار تومان هزینه کارشناسی برای استکتاب نموده
درصورتی‌که بنده ادعای جعل را ندارم. چون امضای شخص بنده از طریق کپی انداختن رو متنی که اصلا صحت نداره و متن گزارش خلاف واقع می‌باشد که با وجود اصل آن همه جزییات و مجرم مشخص می‌شود.
سوال:
۱.بنده ادعای جعل نداشته و تقاضای مشاهده اصل آن را چطور بخوام از بازپرس ها همه چی مشخص بشه؟
۲.با توجه به شرلیط مالی ضعیف ۶۰۰ تومان رو آیا باید من بدم و سر ۷ روز هم چون ندارم بریزم پولو منع تعقیب خواهد گرفت ؟
۳.در قرار ارجاع ب کارشناس زده طبق قرعه از بین کارشناسان صلاحیتدار اقای ... انتخاب شده .ولی در سایت میرم میبینم پروانه ایشان غیر فعال .این مورد دلیلی بر سو نیت دادگاه هست یا خیر ؟
چطور و به چه مسئولی این مورد را گزارش بدم ک اقلا تخلف دفتر خانه مشخص بشه ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

نحوه تحقیقات با بازپرس است و افزودن یا کپی عبارت و امضا نیز مصداق جعل بررسی می‌شود. در صورت عدم توانایی مالی می‌توانید تقاضای کارشناس معاضدتی کنید، غیرفعال بودن پروانه کارشناس نشانه سوءنیت نیست و باید برای تعویض آن به بازپرس لایحه بدهید.

این روال عمومی پرونده‌های کیفری جعل و تخلف است، اما نحوه اقدام شما به مدارکِ ابرازی در پرونده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اقدامات لازم درباره هزینه کارشناسی و تخلف

نحوه و شیوه تحقیقات با بازپرس پرونده است و اضافه کردن عبارات یا کپی امضا نیز نوعی جعل محسوب می‌شود که نیاز به کارشناسی دارد. اگر توان پرداخت هزینه کارشناسی را ندارید، از طریق لایحه به بازپرس یا مراجعه به کانون مربوطه درخواست کارشناس معاضدتی و رایگان کنید، زیرا عدم پرداخت هزینه ممکن است باعث خروج کارشناسی از دلایل شود. غیرفعال بودن پروانه کارشناس نشانه سوءنیت شعبه نیست و با اعلام کتبی موضوع به بازپرس، کارشناس دیگری انتخاب می‌شود. همچنین تخلف دفترخانه را می‌توانید از کانون سردفتران نیز پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۴ سال پیش
جواد تقی زاده
جواد تقی زاده

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

سلام
۱- تشخیص موضوع و نحوه انجام کارشناسی با بازپرس می باشد و شما چنانچه ایرادی در این خصوص دارید می توانید طی ارسال لایحه اعلام کنید.
۲- در صورت عدم توانایی مالی جهت پرداخت هزینه کارشناس،می توانید طی لایحه از بازپرس بخواهید کارشناسی به صورت معاضدتی د رایگان صورت گیرد و یا این درخواست را از کانون کارشناسان مربوطه تقاضا کنید.
۳- این موضوع به هیچ وجه نشانگر سوء نیت بازپرس یا پرسنل دادگاه نیست چون اگر قرار کارشناسی به صورت سیستمی صادر شده باشد امکان انتخاب کارشناس غیر فعال توسط کاربر ثبت کننده وجود ندارد و احتمال دارد بعد از صدور قرار،اعتبار پروانه کارشناس منقضی شده باشد و نیز امکان دارد قرار کارشناسی به صورت تایپی یا دست نویس صادر شده باشد و بازپرس از پایان اعتبار پروانه کارشناس مطلع نباشد.

آرش جیحون
آرش جیحون تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳۴۲ مشاوره موفق

۱- افزودن یا تغییر عبارات سند نیز جعل است و جعل منحصر به امضای اسناد نیست.
۲- می توانید تقاضای کارشناس معاضدتی کنید.
۳- این مورد نشانه سوء نیت مرجع قضائی نیست چون با مشخص شدن این که پروانه کارشناس غیر فعال است، موضوع به کارشناس دیگری ارجاع خواهد شد.

امین ولی زاده ۴ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۹ مشاوره موفق

با درود. اولا روش و شیوه تحقیقات مقدماتی توسط بازپرس پرونده تعیین میشود.و بازپرس هم جهت بررسی صحت و سقم برگه موردنظر و امضا مندرجه در آن برای استکتاب ،به کارشناس نوشته.و اگر هزینه کارشناس را واریز ننمایید قرار مذکور از اعداد دلایل خارج و شکایتت رد میشه.اگر پروانه اون کارشناس غیر فعال هست؛سریعا مراتب شکایتت را کتبا به بازپرس و رئیس کانون کارشناسان استان اعلام نمایید تا بلافاصله نتیجه را به بازپرس اعلام نماید تا کارشناس صلاحیتدار انتخاب کند.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۷۵ مشاوره موفق

سلام
شما می‌توانید موضوع را به اطلاع کانون کارشناسان برسانید تا در این خصوص ورود نماید

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
زینب ایمانی
زینب ایمانی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۷۳ مشاوره موفق

باسلام
بله پرداخت هزینه ی کارشناسی بر عهده ی شماست.
اگر پروانه کارشناس غیرفعال باشد میتوانید مراتب را به شعبه اعلام و درخواست ارجاع به کارشناس دیگری را نمایید.
وسونیتی درکار نیست.

مسعود مهریار ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۲ مشاوره موفق

با سلام.
کارشناسی جعل باید روی اصل مدرک مورد ادعا صورت گیرد نه کپی،البته تنها شامل امضا نیست و دیگر موارد ذکر شده را بررسی میکند.
میتوان درخواست کارشناس معاضدتی را داد.

فرشته نوری ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۲۷ مشاوره موفق

با سلام،مراتب ر طی لایحه ای ا به اطلاع بازپرس و کانون کارشناسان برسانید تا کارشناس جدید انتخاب شود.

محسن نریمانی ده نوی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۱۸ مشاوره موفق

موضوع تخلف را از طریق کانون سر دفتران و دفتریاران نیز می توانید پیگیری بفرمایید.

حسین مظاهری تهرانی ۶ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
خیر سوء نیتی از جانب مرجع رسیدگی کننده احراز نمی گردد.

۱۸ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال