بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چطور از وام گیرنده که ضمانت وی را به عهده گرفته ام شکایت کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام
من ضمانت یکی از همکاران را برای دریافت وام کرده ام اکنون هیچ گونه دسترسی به او ندارم آدرس و شماره موبایل ایشان خاموش می‌باشد.
اکنون بانک تماس گرفته که وام پرداخت نشده است چطور میتوانم از ضامن شکایت کنم ؟؟؟ادرس منزل پدر وی را در شهرستان میدانم.
آیا بانک میتواند از حساب مشترک من و مادرم در بانک دیگری برداشت کند؟؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

تا زمانی که اقساط وام را پرداخت نکرده باشید نمی‌توانید علیه وام‌گیرنده شکایت کنید، مگر اینکه قراردادی جداگانه با او داشته باشید. پس از پرداخت دین، حق مطالبه وجه از او را خواهید داشت و درباره مسدودی حساب مشترک نیز با اقدام حقوقی بانک امکان توقیف وجود دارد.

این روال کلی ضمانت است، اما بسته به وجود قرارداد خصوصی با وام‌گیرنده یا مرحله اقدام حقوقی بانک، وضعیت شما می‌تواند تغییر کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

شکایت ضامن پس از پرداخت بدهی ممکن است

به عنوان ضامن در برابر بانک مسئول پرداخت بدهی هستید و تا زمانی که اقساط یا کل وام را پرداخت نکرده باشید، امکان طرح دعوا علیه وام‌گیرنده وجود ندارد، مگر آنکه از قبل قرارداد جداگانه‌ای با وی تنظیم کرده باشید. بلافاصله پس از پرداخت بدهی می‌توانید مبلغ پرداختی را از وام‌گیرنده مطالبه و علیه او اقدام کنید. در مورد حساب مشترک، وکلا هشدار داده‌اند که با پیگیری حقوقی بانک امکان توقیف و مسدودی موجودی وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مرتضی ابراهیمی زیولایی

کارشناس حقوقی

۴٫۵ · ۱۵ مشاوره موفق

سلام
در این خصوص مطابق قوانین تا وام تصفیه نشود امکان طرح دعوا وجود ندارد مگر بین شما و وام گیرنده قراردادی در این خصوص وجود داشته باشد.
با پرداخت وام به طور کامل میتوانید بلافاصله علیه ایشان طرح دعوا نمایید.
آیا بانک میتواند از حساب مشترک من و مادرم در بانک دیگری برداشت کند؟؟؟؟خیر
بانک مرکزی با صدور بخشنامه‌ای برداشت مطالبات غیرمستقیم بانک‌ها و موسسات اعتباری از موجودی قابل برداشت هر یک از حساب‌های انفرادی مشتری یا ضامن را غیرمجاز اعلام کرده است.

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

زمانی که شما اقساط را پرداخت نمودید میتوانید بر علیه وام گیرنده اقدام نمایید . بهتر است حساب مشترکتان را خالی کنید زیرا بانک میتواند وجه حسابتان را مسدود نماید . حساب دیگری بنام مادرتان باز کنید .

حامد شاکری نیا
حامد شاکری نیا
۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۷

شما پس از پرداخت بدهی میتوانید مبلغ پرداختی را از وام گیرنده مطالبه نمایید.
بانک اگر اقدام حقوقی نماید حساب شما قابل توقیف خواهد بود .

حمزه مرادی نژاد ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۱۴ مشاوره موفق

سلام
تازمانی که شما دین مضمون عنه را پرداخت نکرده اید نمی توانید علیه ایشان طرح دعوا کنید

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

شما به عنوان ضامن درقبال بانک مسئول پرداخت بدهی وام گیرنده هستید .‌چون صمانت وام گیرنده راقبول کردید

۳۰۰ وکیل متخصص دیگر قراردادها آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال