بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا می‌توانم وام‌گیرنده‌ای که اقساطش را پرداخت نمی‌کند به‌عنوان ضامن ممنوع‌الخروج کنم؟

پرسیده شده ۱۲ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

اینجانب ضامن بانکی فردی شده‌ام و در حال حاضر اقساط معوقه را پرداخت می‌کنم. شکایت هم کرده‌ام؛ گفته شده باید تمام اقساط پرداخت شود. پرونده از دادگاه به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده است. تاکنون حدود ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان از مجموع ۱۵ میلیون تومان کل وام را پرداخت کرده‌ام. شماره تماس و آدرس وام‌گیرنده را ندارم، اما می‌دانم که به خارج از کشور مسافرت می‌کند. می‌خواهم بدانم چگونه و از چه مرجعی می‌توانم درخواست ممنوع‌الخروجی او را بدهم و آیا امکان استعلام شماره موبایل جدیدش از مخابرات وجود دارد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۵ سال پیش
توحید میدانی
توحید میدانی

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۹ · ۷۳۸ مشاوره موفق

در صورت عدم پرداخت بدهی توسط مدیون ضامن مسئول پرداخت مبلغ مورد نظر می باشد و نمی تواند اقدامی از باب ممنوع الخروجی انجام دهد و فقط زمانی می تواند به مدیون اصلی رجوع نماید که اذن در تادیه داشته باشد.

آناهیتا احمدی
آناهیتا احمدی
۱۲ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۸۳۶ مشاوره موفق

با سلام

در صورت عدم پرداخت بدهی توسط مدیون ضامن مسئول پرداخت مبلغ مورد نظر می باشد و نمی تواند اقدامی از باب ممنوع الخروجی انجام دهد و فقط زمانی می تواند به مدیون اصلی رجوع نماید که اذن در تادیه داشته باشد.

موفق باشید

مهدی حمیدی
مهدی حمیدی
۷ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

به‌عنوان ضامن، فقط پس از گرفتن حکم قطعی مطالبه وجه علیه وام‌گیرنده و درخواست صدور اجرائیه می‌توانید از دادگاه تقاضای ممنوع‌الخروجی کنید و قبل از آن امکان ممنوع‌الخروج کردن یا استعلام شماره تلفن از مخابرات وجود ندارد.

۱۳۷ وکیل متخصص وصول مطالبات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید