بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چرا ایشان توانسته است از قید کسر از حقوق اقساط خارج شود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۸ پاسخ ثبت شده

با سلام بنده ضمانت همکار خودم را در یکی از بانک های ملی به صورت ضربدری به عهده گرفتم و یکی از اسنادی که بانک برای وام می خواست گواهی کسر از حقوق بود و از همه وام گیرندگان طلب میکرد . تا اقساط از روی حقوق کم شود ولی متاسفانه ایشان اقساط را به صورت دستی پرداخت میکند و هر ماه باعث مشکلاتی برای من میشود . از شما کارشناسان محترم دو سوال دارم : چرا ایشان توانسته است از قید کسر از حقوق اقساط خارج شود و آیا تبانی در این بین صورت گرفته و سوال دوم آیا دست من به جایی بند هست و میتوانم بر علیه ایشان اقدامی کنم یا نه با توجه به اینکه ایشان هم ضامن وام بنده شده؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

کسر از حقوق معمولا زمانی اعمال می‌شود که اقساط معوق شود یا فقط مختص ضامن باشد، اما برای بررسی علت اجرا نشدن آن می‌توانید به بازرسی بانک شکایت کنید. اقدام حقوقی علیه وام‌گیرنده تنها در صورتی ممکن است که شما اقساط او را پرداخت کرده باشید.

اینکه بتوانید کاری از پیش ببرید بستگی به این دارد که آیا پولی از حساب شما کسر شده یا صرفا پیگیر تخلف احتمالی بانک هستید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان شکایت از وام‌گیرنده در ضمانت متقابل

تا زمانی که اقساط از حقوق یا حساب شما کسر نشده باشد، صرف دستی پرداخت کردن اقساط توسط وام‌گیرنده حق شکایت حقوقی برای شما ایجاد نمی‌کند. گواهی کسر از حقوق معمولا ضمانتی برای زمان تعویق اقساط است یا در اصل برای ضامن اجرا می‌شود. با این حال اگر معتقدید در نحوه اجرای تعهدات تبانی صورت گرفته، می‌توانید موضوع را از طریق رئیس شعبه یا بازرسی بانک پیگیری کنید. تنها در صورتی که شما قسطی را به جای ایشان پرداخت کرده باشید، می‌توانید با دریافت نامه از بانک علیه او دادخواست مطالبه بدهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۶۷ مشاوره موفق

ایشان نمیتونست از ضمانت یا کسر حقوق وام شما خارج بشه درهرصورت شماهم میتونید به رییس بازرسی بانک ملی شکایت بدی پیگیری کنند دلیلشو بگن

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۵۵ مشاوره موفق

معمولا کسر از حقوق در مواردی صورت میگیرد که پرداخت اقساط از سوی دریافت کننده تسهیلات به تعویق بیافتد . پرداخت به موقع اقساط به بانک جزء تکالیف گیرنده تسهیلات بوده و نمیتوانید به این دلیل اقدامی بر علیه ایشان داشته باشید .

محمدهادی رادفر
محمدهادی رادفر
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۸٬۰۰۹ مشاوره موفق

درصور پرداخت اقساط توسط شما میتوانید با اخذنامه از بانک برعلیه ایشان دادخواست حقوقی ارجاع دهید

ابراهیم سیاهوشی ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

با سلام دوست عزیز - مطابق مقررات داخلی بانکها در خصوص اخذ وام گرفتن گواهی کسر از حقوق از همه افراد یکه ضامن همدیگر شده اند به صورت ضربدری لازم و ضروریست حال که ایشان در این خصوص گواهی و مستندی به بانک ارایه نداده اند باید از بانک مربوطه سوال فرمایید بهرحال این موضو ع باید از طریق بانک مربوطه و در نهایت از بازرسی بانک مورد پیگیری و حل و فصل قرار گیرد.

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
فهیمه صیاد
فهیمه صیاد
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۳۸ مشاوره موفق

درود
اگر شما اقساط وام را پرداخت کردید می توانید به ایشان مراجعه کنید.

رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

در صورتی که اقساط از سوی شما پرداخت شده باشد می توانیداز ایشان مطالبه نمایید

پریسا عطاریان
پریسا عطاریان
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۱۷ مشاوره موفق

اگر اقساط توسط‌شما پرداخت شود حق رجوع و مطالبه از ایشان دارید

محمد زارعی ایرندگان ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۳٫۲ · ۱۰ مشاوره موفق

درود برشما
اصولا قیدکسر حقوق برای ضامن است تا بدهکار.

۱۹ وکیل متخصص دیگر قراردادها آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال