بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چجوری میتونم طلاجات رو از همسرم پس بگیرم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام زوجه هستم با همسرم مشکل داریم و مدتی هست که همسرم مرا به خانه پدرم فرستاده و بعد از چند روز از بنده بعنوان عدم تمکین شکایت کرده که بنده تمکین نشدم و پرونده هایی از قبیل مهریه و توهین و الفاظ رکیک که همسرم به بنده نسبت داده در حال رسیدگی است او طلاهایی که بعنوان هدیه روز عروسی به بنده داده شده رو گرفته و به گفته خودش نزد مادرش نگهداری میشود نا گفته نماند چند ماه پیش مادرش بخاطر ضرب و جرح عمدی که به بنده شده تعهد داده در زندگی ما دخالت نکند

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای پس گرفتن طلاها می‌توانید ابتدا اظهارنامه بفرستید و در صورت عدم پاسخ، دادخواست استرداد طلاجات ثبت کنید. با فیلم عروسی یا شهادت شهود، هدیه بودنِ طلاها به خود را ثابت کنید تا امکان بازپس‌گیری آن‌ها فراهم شود.

این مسیرِ قانونی است، اما موفقیتِ شما به داشتنِ مدرک جهت اثباتِ مالکیت و هبه بودنِ طلاها بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه پس گرفتن طلاهای هدیه از همسر

برای استرداد طلاها ابتدا یک اظهارنامه رسمی برای همسرتان ارسال کنید و در صورت عدم بازگرداندن، دادخواست استرداد طلاجات ثبت نمایید. شما باید در دادگاه با ارائه فیلم مراسم عروسی یا معرفی شهود ثابت کنید که این طلاها به شما هدیه شده است. داشتن فاکتور خرید توسط زوج مانع استرداد نیست، زیرا هدایای داده‌شده قابل مطالبه توسط زوجه هستند. حتی در صورت طرح موضوع طلاق نیز می‌توان غیرقابل رجوع بودن این هدایا را در دادگاه مطرح کرد.

منابع: قانون مدنی، ماده ۱۰۳۷

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
رویا کرامتی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۸ مشاوره موفق

با سلام.
دوست عزیز اولا که برای بازگشت محبت و آشتی و گرما در خانواده ی محترمتان قلبا و صمیما از خدای مهربانی ها دعا میکنم.
دوم. علیرغم تصور خیلی از دوستان زوج به صرف داشتن فاکتور نمیتواند طلاها را از زوجه مسترد کند.
شما می توانید ابتدا با ارسال یک اظهارنامه و اگر پاسخ نگرفتید با ثبت دادخواست استرداد طلاهای خود را مسترد کنید.
بدین شرح که می توانید با ارائه فیلم از مجلس عروسی که طلاها به شما هدیه داده شده به دادگاه و یا با استناد به شهادت شهود ابتدا هبه بودن طلاجات را ثابت کنید،
سوم. و سپس با استنباط از ماده ۱۰۳۷قانون مدنی میتوان اعلام کرد هدایای تحویل شده از سوی زوجین به یکدیگر در صورت جدایی و به هم خوردن عقد ازدواج قابل مطالبه است که شما هنوز جدا نشده اید.
چهارم. فرضا که طلاق هم رخ داده باشد، یا در حال وقوع باشد، به راحتی می شود ثابت کرد که هبه از نوع هبه ی معوض و غیرقابل رجوع می باشد، چراکه در برابر آن عقد ازدواج رخ داده.
در پناه خدا و در آرامش باشید.

حسن آرین پور ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام ،از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

۱۶ وکیل متخصص استرداد جهیزیه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال