پیگیری عدم ارسال پرونده از کلانتری به دادسرا بعد از چهل روز

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۹ #27438270

با سلام، پرونده من چهل روزه در کلانتری هست و نمی‌فرستند دادسرا، در صورتی که در ابلاغیه روز اول شکایت گفته شده که کلانتری نتیجه رو ظرف سی روز به دادسرا ارسال کنه. هربار هم میرم امروز و فردا می‌کنند. من باید کجا برم که پیگیری کنند و کلانتری رو مجاب کنند کارش رو انجام بده و پرونده رو بفرسته دادسرا؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا به کلانتری مراجعه کرده با ریاست محترم صحبت کنید اگر پیگیری صورت نگرفت میتوانید با ۱۹۷تماس بگیرید.

سلام

ایتدا موضوع را از کلانتری پیگیری کنید اگر مدعی ارسال شدند حتما شماره نامه و تاریخ ارسال رو بگیرید و به واحد ارجاع دادسرای مربوطه مراجعه کنید

با سلام
ابتدائا به کلانتری مربوطه مراجعه و موضوع را با ریاست در میان گذارید در صورت عدم تاثیر، از طریق مقام قضایی ذی ربطی که دستور تحقیقات را صادر نموده پیگیری لازم را انجام دهید.

با سلام
به فرمانده کلانتری مراجعه کنید ، و در صورت عدم نتیجه ، اگر هنوز به شعبه ای ارجاع نشده است به معاونت ارجاع دادگستری (دادسرا) مراجعه نمایید .

سلام ابتدا به کلانتری مراجعه کرده با ریاست محترم صحبت کنید اگر افاقه نکرد با ۱۹۷تماس حاصل فرمایید

سلام
ابتدا جهت ارسال پرونده به ریس یا معون کلانتری مراجعه کنید در صورت عدم پاسخگویی به ۱۹۷ تماس بگیرید و شکایت کنید

با سلام. می‌توانید با ارسال لایحه به دادسرا درخواست تسریع رسیدگی در پرونده را بنمایید در صورت علم کامل به عدم انجام وظیفه قانونی پرسنل کلانتری. حضورا یا با تماس با ۱۹۷ میتوانید پیگیری نمایید