بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

پرداخت اشتباه مبلغ در سایت، کسر ده‌درصد بابت مالیات بر ارزش افزوده

پرسیده شده ۲ سال پیش ۷ پاسخ ثبت شده

با سلام من در سایتی اقدام به خرید سرور مجازی با دوره پرداخت شش ماهه کردم، این سایت در قسمت پنل کاربران قسمتی به عنوان تمدید خودکار دارد که با شارژ مبلغ به آن در صورت پایان دوره با کسر مبلغ تمدید، فعالیت سرور برای شش ماه بعد تمدید می‌گردد. حال این جانب به عنوان کاربر سایت به جای شارژ دو میلیون و هشتصد تومان، مبلغ بیست وهشت میلیون تومان را به اشتباه شارژ کرده‌ام و بلافاصله درخواست عودت وجه پرداختی منهای مبلغ تمدید را نمودم(بیست و پنج میلیون و دویست تومان) ولی مالک سایت به بهانه مالیات بر ارزش افزوده با کسر ده درصد مبلغ ۲۲ میلیون و هفتصد تومان را عودت داد. حال سوال بنده این است، با اینکه مبلغ تمدید از مبلغ شارژ کسر شده و در پول باقی مانده، یعنی بامبلغی که درخواست عودت آن را نموده‌ام هیچ کالا یا خدمتی به من ارائه نشده که مشمول مالیات بر ارزش افزوده گردد، این عمل مالک سایت قانونی است یا نه؟ درصورتی که قانونی نیست به چه نحوی می‌توانم اعاده حق نمایم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

کسر ده درصد بابت مالیات ارزش افزوده از وجه اشتباهی که در ازای آن کالا یا خدماتی ارائه نشده غیرقانونی است. شما می‌توانید مابه‌التفاوت را با ارسال اظهارنامه رسمی و در صورت نیاز از طریق دادخواست حقوقی مطالبه کنید.

این قاعده کلی است و پیگیری حقوقی موضوع به مفاد و شرایط قوانین استفاده در سایت بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

غیرقانونی بودن کسر مالیات از وجه اشتباه

با توجه به اینکه در ازای مبلغ مازاد هیچ کالا یا خدمتی به شما ارائه نشده، کسر مالیات بر ارزش افزوده به صرف شارژ حساب کاربری خلاف قانون است. مالیات صرفاً باید به نسبت هزینه خدمت ارائه‌شده یعنی همان تمدید سرور محاسبه می‌شد. برای پس گرفتن مابه‌التفاوت کسرشده، ابتدا باید شرایط و مقررات ثبت‌شده در سایت بررسی شود. در ادامه می‌توانید از طریق ارسال اظهارنامه رسمی مبلغ را مطالبه کرده و در صورت عدم بازگرداندن، دادخواست حقوقی ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۲ سال پیش
محمد مهدی عسگریان

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۲ مشاوره موفق

سلام و احترام
با خرید بسته جدید باید میزان مالیات را به نسبت آن کسر کنند و کسر ده درصد به صرف شارژ کیف پول قانونا صحیح نمی باشد.
توصیه می شود از طریق اظهارنامه رسمی مابه تفاوت آن مطالبه و در صورت کارساز نبودن دادخواست حقوقی مطرح گردد.

میثم احمدی
میثم احمدی تأیید‌شده
۲ سال پیش

همیار بنیاد

۵٫۰ · ۴٬۹۰۹ مشاوره موفق

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که مالیات بر ارزش افزوده با این تفاسیر مفهومی ندارد، باید دید شرایط کار و قرارداد سیستم چگونه است.

مصطفی عزتی راد ۲ سال پیش

کارشناس حقوقی

سلام. از کلام شما اینگونه متوجه شدم که ایشان از ۲۸ میلیون شما، مبلغ ۲۸۰۰ بابت شارژ کم کرده اند وازباقیمانده که ۲۵میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده، ده درصد یعنی ۲۵۰۰ کم کرده اند بابت مالیات!! و مابقی را یعنی ۲۲میلیون و ۷۰۰ بشما داده اند. این یک عمل خلاف قانون است. مالیات بر ارزش افزوده ای که به ان تعلق نمیگیرد، احتمالا منظور ایشان مالیات گردش حساب و تراکنش های حساب است که مطلقا چنین مبلغی نخواهد بود. ایشان مطلقا حق برداشت چنین مبلغی را ندارند

تهمینه جعفری زرمهری ۲ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۸ مشاوره موفق

سلام باتوجه به اینکه کالایی تعلق نگرفته به شما ارزش افزوده منتفی است بایستی شرایط قرارداد باید بررسی شود

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
مرتضی حاتمی فر ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۵۴ مشاوره موفق

درود باتوجه به توضیحات و اینکه کالایی به شما تعلق نگرفته ارزش افزوده معنا نخواهد داشت

مجتبی ایروانی ۲ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۲۳ مشاوره موفق

سلام با توجه به سوال شما به شما تعلق نمی‌گیرد موفق باشید

حسن آرین پور ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام و عرض ادب ،خیر

۱۹ وکیل متخصص مالیات آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید