بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته و منم کارمند دولت هستم

پرسیده شده ۱۲ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته و منم کارمند دولت هستم ودارایی دیگری ندارم فعلا یه چهارم از حقوقم کم میشه.و
سوالم اینه که بفرض چنانچه یکی از اقوام درجه یکم فوت نمایدو خانه ای که دارد در گرو بانک مسکن میباشد ایا اگه ارثی به من برسد ان خانه ای که دارد گرو بانک باشد بعد از پایان بدهی بابت به بانک قابل وصول است یا الان هم قابل وصول است.
سوال دیگر. الان که همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته وهمسرم را طلاق بدهم اگه ارثی بعدبه من برسد ایا قابل توقیف است یا نه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

سهم‌الارث شما حتی در صورت در رهن بودن ملک با حفظ حق تقدم بانک قابل توقیف است، و طلاق دادن همسر نیز مانع از توقیف اموال یا ارثی که بعداً به شما می‌رسد بابت مهریه نخواهد شد.

این قاعده کلی توقیف اموال بابت بدهی مهریه است، اما وضعیت سند ملک و میزان بدهی به بانک می‌تواند شرایط اجرای حکم را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان توقیف سهم‌الارث در رهن بانک برای مهریه

هر مالی از جمله سهم‌الارث که به مالکیت شما درآید در صورت اطلاع همسر بابت بدهی مهریه قابل توقیف است. اگر ملک در رهن بانک باشد، توقیف آن با رعایت حق تقدم بانک انجام می‌شود و ابتدا طلب بانک پرداخت خواهد شد. همچنین ثبت طلاق مانع از توقیف ارثی که بعداً به شما تعلق می‌گیرد بابت مهریه اجرا گذاشته شده نخواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ ماه پیش
مهدی حمیدی
مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

سهم‌الارث شما اگر ملک در رهن بانک باشد پس از تحقق مالکیت قابل توقیف برای مهریه است (با تقدم حق بانک)، و طلاق مانع توقیف ارث بعدی بابت مهریه‌ای که قبلا اجرا گذاشته شده نخواهد بود.

یلدا بزرگمهر
یلدا بزرگمهر تأیید‌شده
۱۲ سال پیش

همیار وکیل

۴٫۷ · ۲٬۱۴۱ مشاوره موفق

در صورتی که هر مالی بنامتان شود و همسرتان اطلاع داشته باشد در هر زمانی قابل توقیف در ازای مهر خواهد بود.

با احترام

اعلا قدیمی ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۵۶ مشاوره موفق

سلام
هر بدهی این اعم از مهریه و غیر آن چنانچه مالی به شما برسد بابت آن بدهی توقیف میشود

۳۰۳ وکیل متخصص طلاق از طرف مرد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال