بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

هزینه های کفن و دفن چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

با سلام
برداشت هزینه های کفن و دفن و اجرای وصیتنامه از حساب متوفی چه حکمی دارد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

هزینه‌های کفن و دفن در حد متعارف و دیون متوفی قبل از تقسیم ترکه از اموال او پرداخت می‌شود و وصیت نیز فقط تا ثلث اموال بدون رضایت ورثه قابل اجرا است.

این روال قانونی پرداخت‌ها است، اما میزان مجاز برداشت به سقف وصیت و موافقت سایر ورثه در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

حکم برداشت هزینه کفن و دفن و وصیت از ترکه

هزینه‌های کفن و دفن متوفی در حد معقول و ضروری و همچنین بدهی‌های او، باید پیش از هرگونه تقسیم ارث از ماترک و حساب متوفی پرداخت شود. برای اجرای وصیت‌نامه، ابتدا باید دیون پرداخت گردد و سپس اجرای وصیت فقط تا یک‌سوم کل دارایی متوفی مجاز است. در صورتی که وصیت فراتر از یک‌سوم دارایی باشد، اجرای مازاد بر آن نیازمند رضایت کتبی و تنفیذ تمام ورثه خواهد بود و بدون این رضایت نمی‌توان مازاد را برداشت کرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۵ سال پیش
داود پورنعمت

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۵۲ مشاوره موفق

با سلام
برای هزینه های کفن و دفن در حد ضرورت و معقول برداشت کنید، هیچ مشکلی ندارد. اما راجع به اجرای وصیت بهتر است دست نگه دارید، ابتدا دیون را پرداخت کنید و سپس نهایت تا یک سوم کل اموال متوفی را اجرا کنید و بیشتر از آن را فقط با رضایت همه ورثه بصورت کتبی اجرا کنید.

موفق باشید

مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود قبل از تقسیم ماترک می‌بایست هزینه کفن و دفن و دیون متوفی پرداخت شود

مرصاد پوراعتضاد ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۳۰۸ مشاوره موفق

این موارد از اموال متوفی باید پرداخت گردد.

عیسی اسدنیا ۶ سال پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

سلام
کلیه هزینه های کفن و دفن و دیون و وصیت تا یک سوم دارایی
و مازاد بر آن با تنفیذ وراث متوفی قبل از هر گونه تقسیم دارایی از ماترک کسر خواهد شد و مابقی طبق سهم الارث به وراث داده خواهد شد.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حسین حاجی زاده ۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۸۰۵ مشاوره موفق

از اموال متوفی باید پرداخت شود

۱۹ وکیل متخصص ارث آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید