نوع وکالت محضری جهت مراجعه به دادگاه مستاجر به جای مادر

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۰ #90455545

سلام وقت بخیر، مادرم آپارتمانی دارد که مستاجری در آن مستقر است. اگر بخواهم بنده وکالتی از ایشان بگیرم که در خصوص مستاجر ملکش (چون ایشان مسن هستند و نمی‌توانند در جلسات قضایی شرکت کنند) اختیار اخذ وکیل و شرکت در جلسات دادگاهی را به نمایندگی ایشان داشته باشم می‌توانم وکالتی محضری از ایشان بگیرم که بنده به جای ایشان در کنار وکیلشان برای این ملک در جلسات حاضر شوم؟ اگر بلی اسم وکالت چه عنوانی است؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

برای حضور در جلسات رسیدگی فقط باید وکیل دادگستری باشید با وکالت کاری امکان دفاع وجود ندارد

سلام شما میتوانید با وکالت برای ایشان وکیل استخدام کنید و امکان حضور در جلسات برای شما مقدور نیست.

با سلام با اخذ وکالت از مالک و درج اختیار اخذ وکیل و... می توانید از جانب ایشان با وکیل دادگستری قرارداد منعقد نمایید.

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما می توانید وکالت مدنی از طریق دفترخانه اسناد رسمی از ایشان اخذ نمایید که در آن اختیار انجام امور اداری ملک مورد اجاره ونیز اذن انتخاب وکیل دادگستری از سوی ایشان را داشته باشید ولی این اذن انتخاب وکیل این اجازه را به شما نمی دهد که در جلسات دادگستری شرکت کنید .زیرا فقط وکیل دادگستری به همراه مادرتان (اصیل ) اذن شرکت در جلسه رسیدگی دادگاه را خواهد داشت

با اخذ وکالت اداری می‌توانید برای ایشان وکیل استخدام کنید. اما حق شرکت در جلسات را ندارید.

با سلام بله می توانید وکالت بگیرید و در وکالت نامه باید تمام اختیارات مربوط به اجاره ملک، اخذ اجاره بها، تخلیه، مراجعه به دادگستری و موارد دیگر که بسیار مهم است و اینجا امکان ذکر آنها نیست درج شود.

سلام ، میبایست وکالت کاری از ایشان دریافت کنید .