نحوه ثبت شکایت در دیوان عدالت اداری از سامانه عدل ایران

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴ #89514722

آیا بنده می‌توانم در سامانه عدل ایران یک شکایت علیه یک نهاد دولتی ثبت کنم یا خیر؟ و به طور کلی بخش "دادخواست بدوی" در سامانه عدل ایران به چه منظور است؟ روند ثبت شکایت در دیوان عدالت اداری در سامانه عدل ایران به چه طریق است و چگونه می‌توان شکایت ثبت کرد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. ثبت شکایت در دیوان عدالت اداری یک امر تخصصی است و با یک توضیح مبهم نمی توانید به نتیجه مطلوب دست یابید

سلام شکایت در دیوان از طریق دفاتر دیوان در مراکز استان یا به صورتی حضوری و تحویل به دبیرخانه دیوان می باشد یا با پست سفارشی ارسال کنید ضمنا سامانه آنلاین ساجد هم هست که اکثر اوقات دسترسی وجود نداردsajed.divan-edalat.ir