نحوه تعیین کارشناس دادگستری در دعوی اداره کار در دیوان عدالت

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۱ #98299865

با سلام، رای اداره کار علیه من صادر شده است و بنده به این رای در دیوان عدالت اداری اعتراض نموده‌ام و دیوان عدالت رای اداره کار را نقض و دستور بررسی مجدد در حضور کارشناس رسمی دادگستری را صادر نموده. سوال بنده از وکلای محترم این هست که کارشناس رسمی دادگستری به چه نحو تعیین میگردد؟ از سوی بنده باید درخواست داده شود؟ و یا از سوی اداره کار؟ و اگر از سوی اداره کار تعیین شود امکان فشار بر روی کارشناس رسمی دادگستری از سوی اداره کار وجود دارد که رای صحیح را صادر نکنند یا خیر؟!

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ‌ .تعیین کارشناس رسمی دادگستری توسط هیات حل اختلاف یا تشخیص اداره کار صورت می پذیرد و نظریه قابل اعتراض است و الباقی مواردی که مطرح نموده آید صحیح نمی باشد

سلام خیر نیاز به اقدامی از طرف شما نیست و و اعمال فشار با وجود حق اعتراض به نظریه کارشناسی منتفی است

سلام
مرجع رسیدگی کننده قانونا از طریق قرعه کشی بین کارشناسان یک نفر را انتخاب می کند .

سلام مرجع رسیدگی کننده کارشناس تعیین میکند.

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.انتخاب کارشناس رسمی دادگستری بر عهده هیات حل اختلاف کارگر وکارفرما در اداره کار می باشد و کارشناس مربوطه در اعلام نظر خود مستقل بوده وامکان فشار و اعمال نظر وجود ندارد

با سلام
بعهده مرجع رسیدگی است .

با سلام
مرجعی که در اداره کار موظف به رسیدگی می باشد کارشناس تعیین خواهد نمود.