نحوه تشخیص متراژ هر پلاک ثبتی جهت تعیین سهم مشاع

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۲ #57049079

سلام، ۸ پلاک ثبتی تخریب شدن، به دوخانه تبدیل شده، در سندهای هیچ کدام متراژ قید نشده و فقط حدی به حدی گفته شده. آیا کارشناس خبره می‌تواند تشخیص دهد متراژ حدودی هر پلاک چقدر است؟ چون من از ۷ پلاک ثبتی سهم ۳ دانگ دارم، از یک پلاک ثبتی سهمی ندارم، شریک اون یک پلاک من سهم رو بزرگ می‌کنه، سهم پلاک‌های من رو کوچک در نظر می‌گیره. وکلای باتجربه چه پیشنهادی برای من می‌کنید تا به حقم برسم؟ ممنون.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، با کسب تامین دلیل و ارجاع موضوع به کارشناسی حدود اربعه تمامی پلاک های ثبتی مشخص خواهد شد.

سلام .چنانچه حدود اربعه قید شده باشد متراژ توسط کارشناسان ثبتی تعیبن مبگردد در اینخصوص میتوانید تامین دلیل نمایید

سلام بله امکان تعیین متراژ و حدود با کارشناس ملک امکان پذیر است.

سلام بله کارشناس امکان تشخیص و تعین دارد

با سلام،از طریق کارشناس ثبتی می توانید متراژ را تعیین نمایید

با سلام
بله در این رابطه می توانید از مساعدت کارشناسان مربوطه بهره مند شوید.

سلام به کانون کارشناسان مراجعه کنید تا کارشناس ثبتی به ویژه بازنشستگان اداره ثبت را برای احصا موارد گفته شده معرفی کنند ضمنا قدیمی های منطقه در این مسیر می توانند به کارشناس کمک کنند