نحوه انتقال ملک به نام فرزند بدون اینکه مشمول تنصیف اموال نشود

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۱ #53068952

با سلام، اگر بنده در طول دوران زندگی زناشوییم از طرف مادر و پدرم ملکی در دوران زنده بودنشون به نامم بشه، آیا این ملک جزو امول تنصیفی حساب میشه یا خیر؟ در چه صورتی میتونن به نامم ملک بزنن که تنصیف اموال مشمولش نشه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اصولا اموالی که در قالب صلح و هیه منتقل میشوند مشمول شرط تنصیف نمیشوند

سلام
اموالی که از طریق تلاش و در آمد بدست آورید مشمول تصنیف است صلح بلاعوض به و ارث مشمول نمیشود

با سلام
اگر ملک مزبور به عنوان هبه یا صلح بلاعوض به شما انتقال داده شده باشد مشمول شرط تنصیف اموال نخواهد بود.

بسمه تعالی، در فرض مذکور برابر شرح قانون تنصیف اموالی که بعد ازعقد با زوجه بدست اورید مشمول قانون تنصیف است. لذا مواردی چون سهم الارث، هبه، هدیه و... مشمول این قانون نمیباشد

سلام در شرط تنصیف تنها اموالی که از طریق ارث به زوج می‌رسد از قاعده تنصیف خارج است باقی اموال شامل شرط تنصیف خواهند شد

سلام اگر ثابت نمایید که از طرف پدر و مادر به شما انتقال داده شده است شامل تصنیف نمیشود

سلام و عرض ادب
اموالی که به شما ارث برسند و یا مجانا به شما تملیک گردند؛ مصون از اجرای شرط تنصیف اموال و دارایی ها هستند لذا بهتر است که از طریق تنظیم هبه نامه رسمی از طریق ثبت هبه در دفترخانه اسناد رسمی اقدام نمایند و درصورت صلح؛ نوع صلح الزاما باید صلح بلاعوض و محاباتی باشد هرچند جز انتقال در قالب عقد هبه و الزاما با ثبت رسمی هبه نامه و سپس اقدام به تنظیم سند رسمی ملک وفق هبه نامه سابق به نام جنابعالی، مورد دیگری پیشنهاد نمیشود.