🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه الزام به تمکین زوجه و بیان عدم تمکین بابت اثاث منزل

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۱۸

من و خانمم نزدیک ۵ سال با هم زندگی کردیم که در این سال‌ها از جهزیه‌ای که خریده بودیم استفاده می‌کردیم ولی بنا به شرایط خاص مجبور شدیم جهیزیه را بسته‌بندی کنیم و بفرستیم خانه مادرش و از حداقل وسایل با توافق هم استفاده کردیم و الان چند ماهه ترک منزل کرده و وکیلش دلیلش را عنوان می‌کنه میگه اثاث منزل ندارد. چطوری باید ثابت کنم که وسایل را بردیم خانه مادرش با توافق و اینکه آیا قاضی کارشناس می‌فرستند جهزینه بسته‌بندی شده را بازدید کند یا نه؟

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورتیکه اثاثیه را شما خریداری نموده اید و متعلق به شما باشد بادراختیار داشتن ارائه مدارک ازجمله فاکتور میتوانید طرح دعوی مرتبط را انجام دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود اگر وسایل متعلق به شماست دادخواست استرداد اموال دهید و فاکتورهای خرید را ضمیمه دادخواست نمایید

باید استرداد اموال مذکور را از دادگاه بخواهید به استناد فاکتور های خرید اجناس

با سلام
اگر وسایل متعلق به شماست و دلیل کافی بر اثبات مالکیت خود دارید(نظیر فاکتور فروش یا شهادت شهود و ..)میتوانید اقدام به طرح دادخواست نماید.لیکن اگر جهیزیه همسرتان می باشد، در دادخواست الزام به تمکین موثر نمی باشد و شما باید اثاث آلبیت در شان زوجه را فراهم نمایید

سلام

امکان اقامه دعوای موثر منوط به داشتن ادله کافی است

با سلام در صورت داشتن دلایل و مدارک کافی می توانید دادخواست استرداد اموال دهید

با سلام
چنانچه فاکتور یا مدارک دیگه دارید که اثبات کنید این اموال متعلق به شماست دادخواست استرداد اموال را دهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط