نحوه اخذ گواهی فوت برای متوفی در آلمان از ایران

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۴ #98699031

با سلام و احترام، دایی مادر بنده در سال ۱۳۹۶ در آلمان فوت شده است و تمام اسناد و مدارک (کارت ملی و شناسنامه) برابر اصلش در اختیار ماست و دو فرزند دختر دارد که در ثبت احوال ثبت هست. حالا ایشان در سال ۹۶ که فوت شدن در اداره ثبت احوال زنده نشان میده با اینکه فوت کردن. الان برای تعیین تکلیف یک ملک نیاز داریم از ایشون و دیگران شکایت کنیم و باید انحصار وراثت بگیریم. دخترانشان دو نفر هم در آمریکا هستند و هیچ گونه دسترسی بهشون نداریم که گواهی فوت یا مدرکی بگیریم. ما به عنوان ذینفع چگونه می‌تونیم انحصار وراثت و گواهی فوت بگیریم از اداره ثبت احوال؟ شاهدین هم هستن که می‌تونن شهادت بدن به این موضوع که ایشون فوت شدن. ممنونم از وکلای محترم.

مشاوره حقوقی حصروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می‌بایست نامه بیمارستان در کشور آلمان گرفته شودترجمه رسمی شود علت فوت در آن درج شود سپس اقدام نمایید

سلام ،باید از طریق وزارت خارجه و مکاتبه با سفارت پیگیری نمایید .

با سلام
صرف شهادت شهود کفایت نمی کند، باید به طریقی گواهی فوت از سازمان یا نهاد ذی ربط در کشور آلمان اخذ و مورد تایید وزارت امور خارجه قرار گرفته تا درخواست مزبور از شورای حل اختلاف منتج به صدور گواهی حصر وراثت گردد.

از طریق سفارت ایران در کشور متبوع اقدام کنید

با سلام یکی از مدارک تقاضای حصر وراثت وجود گواهی فوت متوفی است ولیکن با توجه باینکه گواهی فوت ایشان صادر نشده یا از دوستان و آشنایان مقیم آلمان باید تقاضا کنید تا با مراجعه به سفارت ایران در آلمان تقاضای صدور گواهی فوت کنند و برای شما بفرستند و یا از شورا تقاضای استعلام تایید فوت و صدور گواهی فوت متوفی بنحو مقتضی کنید .

سلام هم وطن گرامی
شما تقاضای گواهی حصر وراثت رو ثبت موقت می کنید بعداز آن به شورای حل اختلاف مراجعه کرده یک نامه استعلام به وزارت امور خارجه صادر می کنند که نامه را به وزارت یا نمایندگی امورخارجه در شهرتون میبرید پاسخ آن را به شورا تحویل می دهید

سلام حتما از طرف وراث و یا دادن اختیار به وکیل دادگستری و یا شخص ذینفع باید صورت گیرد