بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

می گوید چون وسایل را دزد زده باید به من خسارت ۵۰ میلیون تومانی بدهید و به من بدهکار هستید میخواستم بدانم تکلیف چیست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام
شرکتی خصوصی از شخصی منزل را کرایه می کند و در منزل مقداری وسیله از موجر وجود دارد و در قولنامه نیز اقلام آورده شده است. یک ماه مانده به پایان قرارداد به دلیل نبودن مستاجر در منزل و بصورت تلفنی موجر اعلام نمود که منزل را دزد زده و اقلام ایشان را که در ابتدای قرارداد در منزل در اختیار شرکت قرار داده به سرقت رفته است. هیچ یک از افراد مستاجر در منزل وجود نداشتند و موجر خودش می رود مامور می آورد و صورتجلسه می کند که اموال ایشان به سرقت رفته حالا ودیعه شرکت را نمی دهد و می گوید چون وسایل را دزد زده باید به من خسارت ۵۰ میلیون تومانی بدهید و به من بدهکار هستید میخواستم بدانم تکلیف چیست ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

موجر بدون اثبات ادعای خود در مراجع قانونی نمی‌تواند ودیعه را ضبط کند و مسئولیتی بابت سرقت متوجه مستاجر نیست. در صورت خودداری موجر از بازگرداندن پول پیش، مستاجر می‌تواند از طریق دادگاه برای پس گرفتن آن اقدام کند.

این یک قاعده کلی است، اما شرایط مندرج در قرارداد اجاره درباره حفظ اموال می‌تواند موقعیت شما را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

عدم مسئولیت مستاجر در سرقت اموال موجر

سرقت وسایل ارتباطی به مستاجر ندارد و شرکت مسئولیتی در قبال آن ندارد. موجر تا زمانی که ادعای خسارت خود را در مراجع قانونی ثابت نکند، به هیچ وجه حق ندارد از بازگرداندن مبلغ ودیعه خودداری کند. در صورتی که با پایان مهلت قرارداد موجر پول پیش را پس ندهد، می‌توانید از طریق دادگاه علیه او دادخواست دهید و ودیعه خود را مطالبه کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مرضیه شیخ الاسلامی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

با سلام و احترام. سرقت اموال مربوط به شما نیست و موجر مؤظف است ودیعه را پس از پایان قرارداد به مستاجر برگرداند اگر مبلغ را به شما نمی‌دهد از ایشان در دادگاه شکایت نمایید و طبق قرارداد ودیعه را دریافت کنید

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۷۶ مشاوره موفق

سلام
به نظر دعوا و ادعای ایشان باید ثابت شود و نمی تواند به این ادعا از پرداخت ودیعه امتناع نماید

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۶۰۴ مشاوره موفق

سلام
تا زمانی که ادعای ایشان اثبات نشده است نمی‌توانند از پرداخت ودیعه امتناع نمایند

۲۸۴ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال