بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

می خواهند از بنده و دیگر اعضای هیئت مدیره قبل شکایت نمایند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

باسلام
احتراما بنده و ۴ نفر دیگر اعضای هیئت مدیره مجتمع مسکونی بودیم. تعدادی از ساکنین با مدیر عامل استخدامی ما درگیر شده و ایشان را بدون هماهنگی با هیئت مدیره وقت با توهین اخراج نمودند. سپس اقدام به برکناری هیئت مدیره وقت یعنی ما نمودند. حال مدیرعامل مذکور به هیچ وجه حاضر به تسویه حساب با مجتمع نمی باشد و اصلا پاسخگوی تماسها نیست. هیئت مدیره جدید مارا به عنوان هیئت مدیره قبلی مسبب عدم تسویه حساب ایشان می داند و می خواهد از دست ما شکایت کند. بنده هم گفته ام که هم اکنون من هیچ مسئولیتی ندارم که بتوانم دنبال مدیرعامل بدوم. و البته عدم تسویه حساب و یا هر گونه ایرادی در کار ایشان به بنده و هیئت مدیره قبلی ارتباط ندارد چون شما خودتان ایشان را بیرون کردید و ما را هم برکنار. شما خود باید از ایشان شکایت خیانت در امانت نمایید. اما هیئت مدیره جدید کماکان به بنده ابلاغیه می فرستد و می خواهند از بنده و دیگر اعضای هیئت مدیره قبل شکایت نمایند. تکلیف چیست؟
باسپاس

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

هیئت‌مدیره جدید حق طرح شکایت دارد اما موضوع حقوقی است و پاسخگویی بر عهده خود مدیرعامل سابق است، مگر اینکه در اساسنامه مسئولیتی برای هیئت‌مدیره تعیین شده باشد.

اینکه شکایت به نتیجه برسد یا نه، به متن اساسنامه ساختمان و ادله‌ای که شاکیان ارائه می‌دهند وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

مسئولیت شکایت از مدیرعامل بر عهده کیست؟

طرح شکایت از نظر قانونی حق هر فردی است و هیئت‌مدیره جدید می‌تواند دعوا مطرح کند. با این حال موضوع جنبه حقوقی دارد و در اصل شخص مدیرعامل سابق باید پاسخگوی مسائل مالی باشد. مسئولیت شما و سایر اعضای هیئت‌مدیره قبلی زمانی پابرجا می‌ماند که در اساسنامه مجتمع، تصفیه‌حساب ایام مدیریت مشخصاً بر عهده شما گذاشته شده باشد. بنابراین نتیجه شکایت مستقیماً به ادله آن‌ها و مفاد اساسنامه بستگی دارد.

منابع: اصل ۳۴ قانون اساسی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
سید عباس حجتی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

موضوع جنبه حقوقی داشته و مدیر عامل فبلی باید پاسخگو باشد مگر اینکه در اساسنامه اعضای هیت مدیره در تصفیه حساب ایام مدیریت مسولیت داشته باشند

محمد هادی معماری ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۹ مشاوره موفق

سلام. طبق اصل ۳۴ قانون اساسی دادخواهی حق مسلم هر فرد است لذا اینکه بخواهند علیه شما طرح شکایت کنند از منظر حقوقی ایرادی ندارد اما نتیجه شکایت بسته به نحوه طرح دعوا و ادله اثبات آن دارد و هم اکنون نمی‌توان در این خصوص نظر داد.

۲۶۴ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال