می توانم دادخواست ثالث بدهم و همزمان در همان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت کلیه ی خوانده ها به علت تسلسل ایادی ماقبل را خواستار باشم؟
با سلام خدمت دوستان و وکلای گرامی.
پدر بنده از جناب ایکس ماشین را دوسال پیش با مبایعه دست نوشت خریداری کرد و مبیع را تحویل گرفت و الباقی ثمن ماند تا زمان محضر و دادن وکالت فروش از طرفی صاحب پلاک ایکس نبود و از ایگرگ وکالت فروش داشت پس از تادیه ی الباقی ثمن ایکس توسط من ، ایکس وکالت فروشش را به من تفویض داد(در مهر ماه) که وکالتی با عقد خارج لازم و بدون حق عزل وکیل با حق توکیل به غیر است که موجب آن وکالت فروش ششدانگ اتومبیل تفویض داده شده است.سپس پدر بنده به موجب صلح نامه ماشین را به من صلح کرد (در آذرماه) اما ایگرگ به طرفیت ایکس دادخواست فک پلاک داده بود که خرداد ماه دستور اجراییه گرفته بود و ماشین از آن زمان دستور توقیف دارد اما هنوز توقیف نشده است.
آیا می توانم با استناد به مواد ۱۴۶ و ۱۴۷ قانون اجرای احکام مدنی و اصل ۲۲ و ۴۷ قانون اساسی به عنوان ثالث با مراجعه به اجرای احکام و نشان دادن صلح نامه و مبایعه نامه ی پدرم و وکالت فروش شش دانگ اتومبیل از ایکس از خودرو رفع توقیف کنم؟
در غیر این صورت آیا با استناد به مواد ۴۱۷ تا ۴۲۰ و ۴۲۲ آیین دادرسی مدنی و ماده ی ۱۴۷ قانون اجرای احکام مدنی می توانم دادخواست ثالث بدهم و همزمان در همان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت کلیه ی خوانده ها به علت تسلسل ایادی ماقبل(یعنی به طرفیت پدرم و ایکس و ایگرگ به جهت رعایت تسلسل ایادی اما مقصر واقعی ایگرگ است که برای تنظیم سند برای دو ید قبلی حاضر نمی شد.) را خواستار باشم؟