میزان دیه و بیمه تصادف بابت قطع دست چپ و عمل پیوند

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۱ #16095775

در تصادف دست چپم دچار پارگی شدید و قطع شده که حدود ۱۳ عمل جراحی سنگین پیوند انجام دادم، از پام گرافت زدن به دستم، پیشانی‌ام از روی پلک چشم چپ بخیه خورده تا ابرو و بالای ابرو. در خصوص بیمه و دیه چقدر محاسبه می‌گردد؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

دیه با توجه به میزان جراحات حسب نظریه پزشکی قانونی تعیین و توسط دادگاه اعلام میشود

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.جهت تعیین میزان دیه باید گواهی پزشکی قانونی خود را ارسال بفرمایید .چون برخی از مواردی که اعلام کردید باید تعیین ارش شود ونیز میزان دیه باید بر حسب نوع جراحت (حارصه ، دامیه و...) توسط پزشکی قانونی تعیین تا میزان دیه به صورت دقیق به شما اعلام گردد .ضمنا در صورت تکمیل پرونده شما در دادگاه وصدور حکم محکومیت برای مقصر حادثه واداشتن بیمه نامه خودرو ، بیمه موظف به پرداخت دیه شما خواهد بود

میزان دیه در این مورد خاص امری تخصصی و غیر حقوقی است که توسط پزشکی قانونی مشخص می‌شود.

سلام محاسبه دیه بر حسب درصدتعیین شده توسط پزشکی قانونی میزان آسیب وارده میباشد

با سلام میزان دیه با توجه به نظریه پزشکی قانونی تعیین خواهد شد.

با سلام میزان دیه بر اساس حکم دادگاه و در مرحله اجرای احکام محاسبه می شود. میزان مسئولیت شرکت بیمه هم یک دیه کامل است.

فاکتورهای متعددی جهت تعیین میزان دیه بررسی میشه