میخواهم شکایت افترا بکنم آیا به نتیجه ای میرسم؟
سلام.از شخصی چک حتما داشتم و برگشت زدم و بعدش چک را به شریکم واگذار کردم.طرف شکایت خیانت در امانت کرد.به علت شرایط زندکی در روستا و عوض کردن خط خبردار نبودم و در دادگاه نرفتم.خلاصه رف هم حکم جلب برام گرفته بود و رفتیم پاسگاه.در پاسگاه برای خلاصی زودتر و در صورت جلسه و مواجه حضوری ریس پاسگاه که ارتباط خوبی با شاکی داشت نوشت که من چک را از ظرف ۲ هفته از شریکم بگیرم و به شاکی پس بدهم که چون خودم را طلبکار میدونم بعد از رهایی از پاسگاه و حضور در دادگاه و صحبت چک را پس ندادم خلاصه.نهایتا دادگاه رای برایت برای من و رد خیانت در امانت برام اومد.حالا طرف مجدد رفته و به استناد همون صورت جلسه پاسگاه شکایت استرداد لاشه چک کرده و گفته من اقرار کرده ام.ممنون میشم راهنمایی کنید.و اینکه من میخواهم شکایت افترا هم بکنم آیا به نتیجه ای میرسم؟ چک هنوز دست شریکم هست.
بیشتر وکلا معتقدند صرف شکایت کردن افترا نیست چون دادگستری مرجع تظلمخواهی است، مگر اینکه سوءنیت طرف اثبات شود. همچنین برای دعوای استرداد چک باید با استناد به برائت کیفری و رد اعتبار صورتجلسه دفاع کنید.
امکان شکایت برای افترا بستگی به اثبات سوءنیت شاکی دارد و نحوه دفاع در پرونده استرداد چک نیز به دلایل و منشأ طلب شما وابسته است.