بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

میخواهم اعتراض بزنم آیا در لایحه اعتراضی میتوانم خواستار ارائه اصل سند خریداری شده و بررسی توسط کارشناس دادگستری برای اثبات جعل شوم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

بنده در دادسرا علیه یک نمایندگی ایرانسل شکایت کردم که نمایندگی بعد از احضار توسط دادیاری یک فرم کپی شده خرید سیم کارت که جعل کرده بوده را ارائه داد و دادیاری براش قرار منع تعقیب صادر کرد حالا بنده به قرار منع تعقیب میخواهم اعتراض بزنم ایا در لایحه اعتراضی میتوانم خواستار ارائه اصل سند خریداری شده و بررسی توسط کارشناس دادگستری برای اثبات جعل شوم ، ممنون .

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان اظهار تردید نسبت به سند ارائه شده در لایحه اعتراضی وجود دارد.

این امکان به صورت کلی وجود دارد، اما موفقیت آن به نحوه تنظیم لایحه اعتراض به قرار منع تعقیب بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان اظهار تردید به سند در لایحه اعتراضی

شما در لایحه اعتراض خود می‌توانید نسبت به سند ارائه شده اظهار تردید کنید. بر اساس پاسخ وکلا، این حق قانونی برای شما وجود دارد که اصالت مدرک را زیر سوال ببرید. با ثبت این اعتراض، می‌توانید خواستار بررسی بیشتر مدرک شوید تا مقام قضایی در خصوص موضوع تصمیم‌گیری کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۸۴ مشاوره موفق

بله امکان اظهار تردید نسبت به سند ارائه شده را دارید .

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۹۲۳ مشاوره موفق

امکان اظهار تردید نسبت به سند ارائه شده را دارید

۲۸۵ وکیل متخصص جعل آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال