بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

میخواهد دیه بگیرد و هم شکایت من علیه خودش را از بین ببرد چکار کنم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

با سلام من برای ترمیم دندان هایم به داندانئزشکی رفته بودم او در یک روز ۶ تا از دندان هایم را که عفونت داشتند کشید و پس از کبودی صورتم و درد های شدیدی که در صورت و سرم بود بعد از ان دندان های مصنوعی که برایم گذاشت بسیار مشکل دار بود و باعث شد که بنده به دندانئزشک دیگری بروم و با هزینه های هنگفت دیگر دندان های جدیدی بگذارم وقتی به دندانئزشک قبلی رفتم که شناسنامه ام برای تسویه کامل پولش امانت در دستش بود بگیرم چهارتا از دندان های پایینم که برای اینکه استخوان فک پایینم تحلیل پیدا نکند که پر کرده بود شکسته بود رفتم که انها را ترمیم کند به گردن نمیگرفت و جر و بحثی بین ما شد لازم به ذکر است زمانی که برای ترمیم دندان هایم پیش او میرفتم او یک ماه برای عمل زیبایی به تهران رفته بود و ترمیم دندان هایم را به عقب انداخته بود پس از جر و بحث او مرا پیش منشی اش و دختر ۹ ساله ام را کتک زد و دندان و عینک دخترم را شکست . او دید که من به خاطر این مورد شکایت کنم متقابلا شکایت کرده و تهمت دزدی و شکستن بینی را به من داده حتی منشی او نیز در یک فایل صوتی که در دستمان است گفته که او عکس شکستن بینی شخص دیگری را با پارتی بازی گرفته و به دادگاه نشان داده حتی منشی او نیز در دادگاه شاهد شده که بنده هیچ ضربه ای به او نزده ام و او برای عمل کردن بینی بزرگی که داشت و بعد از عمل بسیار کوچک شده بود ولی قاضی میگوید شهادت زن قبول نیست و جر و بحث من را با دندانپزشکی که و با پارتی که منشی اش هم شاهد شده عکس بینی شکسته تهیه کرده و الان دادگاه من را به شکستن بینی که اصلا من چنین کاری انجام نداده ام و منشی شاهد این قضیه هست من را محکوم به پرداخت دیه چند ده میلیونی کرده است. و او چون هم دکتر هست و هم پدرش دکتر پزشکی قانونی و هم پارتی و پول دارد و به همه پزشک های دیگر و پزشکی قانونی نفوذ دارد. من را برای اینکه میدانست بر علیه او شکایت خواهم کرد برای اینکه محکوم نشود دست پیش گرفته و با پول وپارتی هم میخواهد دیه بگیرد و هم شکایت من علیه خودش را از بین ببرد. لطفا برای حل این مشکل بنده را راهنمایی کنید .

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اثبات ادعای ضرب و جرح و خسارت بر عهده طرف مقابل است و در صورت صدور رأی بدوی، می‌توانید با ارائه شهادت شهود و دلایل خود در قالب لایحه به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کنید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان اعتراض به حکم بدوی و ادعای ضرب و جرح

اثبات هرگونه ادعا در دادگاه بر عهده خود شاکی است و طرف مقابل باید وقوع ضرب و جرح را اثبات کند. اگر دادگاه بدوی اقدام به صدور حکم محکومیت به دیه کرده است، حق تجدیدنظرخواهی برای شما محفوظ است. می‌توانید در مهلت مقرر با تنظیم لایحه تجدیدنظر، شهادت شهود و تمامی مدارک خود را برای رد این ادعا به دادگاه ارائه دهید. همچنین رسیدگی به صدمات وارده به شما یا فرزندتان مستلزم ارائه دلایل و ارجاع موضوع به پزشکی قانونی خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

زینب زینلی ۵ سال پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۷ مشاوره موفق

با سلام، اگر قاضی بدوی حکم داده، تجدید نظر کنید و شاهد و ادله ی خود را طبق لایحه اعلام کنید همچنین به پزشکی قانونی بروید

فریدالدین اسماعیلی ایوانکی
فریدالدین اسماعیلی ایوانکی
۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۴۵۶ مشاوره موفق

اولا بار اثبات ادعاها بر عهده خود اوست.
ثانیا بر فرض اثبات باز هم مسئول ضرب و جرح انجام شده است.

حسین حاجی زاده ۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۸۰۵ مشاوره موفق

سلام پارتی بازی در محاکم وجود ندارد و ضمنا می توانید اعتراض نمایید

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
ابوالفضل جهان بخش ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۷۹۱ مشاوره موفق

بادرودوسلام ایشان باید خودشان ادعایشان را ثابت نمایند.

سهراب کلانتری ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۵۹ مشاوره موفق

با سلام
می توانید اعتراض بزنید و امکان پارتی بازی وجود ندارد

باقر رحیمی ۵ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۳۲ مشاوره موفق

با سلام و درود . بار اثبات ادعاها بر عهده خود او خواهد بود .

۱۵ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال