میخواستم بدونم ایشون بره شکایت کنه یا توجه به اینکه ۱۷ سالمه و هیچ گونه بی احترامی یا کلاه برداری نکردم و سابقه هم ندارم برای من مشکلی پیش میاد؟
سلام خسته نباشید
من ۱۷ سالمه و برای صرفا شوخی، به معلم یکی از دوستانم زنگ زدم و گفتم که از طرف اداره آموزش و پرورش هستم و دانش آموزان شما از شما داخل سایت آموزش پرورش ثبت شکایت کردن که چرا سوالات امتحانی شما خیلی سخته و واس بچه های دبیرستانی درحد کنکوره. اون معلم هم گفت به خاطر خودشون این کار رو می کنم و این داستانا. بعد یه ویس از این معلمه که توش با یکی از بچه ها با عصبانیت حرف زده بود رو براش پخش کردم و گفتم چرا لحن شما با بچه ها این همه بده که توضیح داد و دلیل آورد.بعد خداحافظی کردم و قطع کردم. درضمن تو کل مکالمه با احترام و ادب با ایشون صحبت کردم و آخرش هم گفتم اینکه امتحانات رو آسان تر بگیرید در حد پیشنهاد بود میتونید قبول کنید یا نکنید.
الان این معلمه فهمیده سرکاری بوده و شماره بنده رو داره و اسم و فامیلی من رو هم گیر آورده.و چند بار زنگ زدن من هم ترسیدم جواب ندادم. و اینکه پیامک دادن و من رو تهدید کردن که گیرم میارن. و شهر های ما هم باهم فرق داره.
اکثر وکلا معتقدند یک بار تماس مزاحمت تلفنی محسوب نمیشود، اما به دلیل معرفی خود به عنوان کارمند آموزش و پرورش احتمال ادعای جعل عنوان وجود دارد.
اینکه کار شما فقط یک شوخی تلقی شود یا برایتان دردسر قانونی بسازد، به عنوانِ شکایتی بستگی دارد که آن معلم قصد مطرح کردنش را دارد.