بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

میتونه به این علت که بدون اجازه ی اون سر کار میرم از من شکایت کنه و حضانت بچه رو از من بگیره؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام خسته نباشید
من و شوهرم قصد جدایی داریم
من الان شیش ماهه خونه ی پدریم هستم
اونم ماهی ۲۰۰ هزار تومن به حساب من میریزه که واقعا کفاف نمیده
یه مدتیه دارم سر کار میرم حالا فهمیده میگه چرا بدون اجازه ی من سرکار رفتی
این وسط یه بچه ام داریم
میخاستم ببینم میتونه به این علت که بدون اجازه ی اون سر کار میرم از من شکایت کنه درحالیکه باهم زندگی نمیکنیم و حضانت بچه رو از من بگیره؟
ایا این دلیل که ۲۰۰ هزار تومن نفقه ای که بهم میده کافی نیست دلیل موجه ایه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
نسترن زمانی پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۲۰ مشاوره موفق

بانوی عزیز،
اولا هرچند که باابراز تاثر وفق ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی، شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند؛ اما تشخیص این "منافی بودن با مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن" با دادگاه بوده و بنا بر رویه جاری، موارد کمی را در بر میگیرد.
ثانیا؛ برفرض ثبوت حرفه ای با وصف پیش گفته، لزوما ملازمه ای با اسقاط حق حضانت مادر(برفرزندزیر۷سال) ندارد. مگر با اثبات عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی والد حاضن که سلامت جسمانی اخلاقی طفل را درمعرض خطر قراردهد.
ضمنا حق اشتغال به کار و حرفه مورد تمایل ، از حقوق اساسی مورد تایید قانون اساسی میباشد.
موید باشید

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

خیر نمیتواند و نیازی به اجازه ایشان ندارید برای کار کردن مگر اینکه کار شما خلاف شئون خانوادگی باشد و به صرف شاغل شدن شما نمیتواند حضانت را از شما سلب نماید و برای نفقه فرزند هم شما اقدام قانونی کنید تا میزان نفقه فرزند را دادگاه مشخص نماید که مسلما بیش از ۲۰۰ هزار تومان میشود .

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۷۹ مشاوره موفق

سلام
خیر ایشان استحقاق طرح شکایت در خصوص اشتغال شما را ندارند .مگر اینکه بتوانند اثبات نمایند شغل شما مخالف مصالح و حیثیت خانودگی میباشد.یعنی به شفل نامتعارفی اشتغال دارید.

۲۱ وکیل متخصص حضانت فرزند آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید