میتونم پول سهمیه رو که مزایده خورده بدم و از خونه بیرون نروم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

سلام ملک که توش زندگی میکنم و ارثیه مال خواهر برادرامه که ۱۱ سهمه ۶ سهمشو از قبل خریدم یکیش که سهم داره تو خونه شکایت کرده و دادگاه مزایده زده. من میتونم از طریق دادگاه پول سهمیه رو که مزایده خورده بدم و از خونه بیرون نرم مالک بشم قانون قبول میکنه چون بیشتر سهم خونه رو از قبل من داشتم و داخلش ۲۰ ساله دارم زندگی میکنم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شما صرفا به دلیل سکونت یا داشتن سهم بیشتر نمی‌توانید بدون مزایده سهم دیگران را بخرید، اما می‌توانید در مزایده شرکت کنید و در صورت برنده شدن با پرداخت مابه‌التفاوت سهم سایرین مالک کل ملک شوید.

این قاعده کلی است و ماندن شما در خانه کاملا وابسته به برنده شدن در جلسه مزایده و تامین مبلغ مابه‌التفاوت است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

خرید سهم وراث از طریق برنده شدن در مزایده

داشتن بیشترین سهم یا بیست سال سکونت در ملک مشاع، حق خرید مستقیم و خارج از مزایده را برای شما ایجاد نمی‌کند. شما نیز مانند سایر افراد باید رسما در مزایده دادگاه شرکت کنید. در صورتی که برنده مزایده شوید، لازم نیست کل مبلغ ملک را بپردازید، بلکه فقط مابه‌التفاوت سهم سایر شرکا را واریز می‌کنید. با پرداخت این مابه‌التفاوت، مالکیت کل ملک به شما تعلق می‌گیرد و ملزم به تخلیه خانه نخواهید بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آرش جیحون

آرش جیحونهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱۱۰ نظر)

سلام
می توانید در مزایده شرکت کنید و در صورت برنده شدن، مابه التفاوت قیمت را پرداخته و مالک تمام ملک شوید.

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

شما هم میتوانید به عنوان یکی از شرکت کنندگان در مزایده شرکت کنید.

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

سلام و ارادت
شما بایستی در مزایده شرکت نمایید و در صورت برنده شدن با پرداخت مابه التفاوت سهم مابقی که وجهشان را میخواهند مالکیت را اخذ نمایید .

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

بایستی در مزایده شرکت نمایید و در صورت برنده شدن با پرداخت مابه التفاوت سهم مابقی که وجهشان را میخواهند مالکیت را اخذ نمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید