بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

میتونم درخواست اعسار و تقسیط بدم یا حکم جلب برام میگیرند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

با سلام بنده محکوم به پرداخت ۷۰۱ عدد سکه شدم و ابلاغ اجرائیه اومد که نوشته تا ده روز تایین تکلیف و تا سی روز درخواست اعسار بدین الان پانزده روز گذشته من هیچ اقدامی نکردم که امروز اس ام اس اومد که پرونده شما به اجرا مدنی واصل شد در ضمن هیچ مالی ندارم جز حقوقم الان من میتونم درخواست اعسار و تقسیط بدم یا حکم جلب برام میگیرن با تشکر.

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
صلاح الدین عالمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۰۰ مشاوره موفق

با سلام طبق قانون چنانچه محکوم‌علیه خارج از مهلت مقرر ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، دعوای اعسار خود را اقامه کند، هرگاه محکوم‌له یعنی طلبکار آزادی وی را بدون اخذ تامین بپذیرد یا محکوم‌علیه (یعنی شما ) به تشخیص دادگاه کفیل یا وثیقه معتبر و معادل محکوم‌به(یعنی میزان بدهی ) ارائه نماید، دادگاه با صدور قرار قبولی وثیقه یا کفیل تا روشن شدن وضعیت اعسار از حبس محکوم‌علیه خودداری و در صورت حبس، او را آزاد می‌کند. در صورت رد دعوای اعسار به موجب حکم قطعی، به کفیل یا وثیقه‌گذار ابلاغ می‌شود که ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ واقعی نسبت به تسلیم محکوم‌علیه اقدام کند. در صورت عدم تسلیم ظرف مهلت مذکور حسب مورد به دستور دادستان یا رئیس دادگاهی که حکم تحت نظر آن اجراء می‌شود نسبت به استیفای محکوم‌به و هزینه‌های اجرایی از محل وثیقه یا وجه‌الکفاله اقدام می‌شود. در این مورد دستور دادگاه ظرف مهلت ده روز پس از ابلاغ واقعی قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر است. نحوه صدور قرارهای تامینی مزبور، مقررات اعتراض نسبت به دستور دادستان و سایر مقررات مربوط به این دستورها تابع قانون آیین دادرسی کیفری است.

ام البنین تنکابنی رضایی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۵۱۱ مشاوره موفق

با سلام. در صورتی که تا ۳۰ روز از زمان ابلاغ اجراییه، دادخواست اعسار را ثبت نمایید، بدون وثیقه به خواسته شما رسیدگی می‌شود، در غیر این صورت (بعد از ۳۰روز) جلب می شوید و با اخذ وثیقه میتوانید تا مشخص شدن وضعیت دادخواست اعسار آزاد باشید.

رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

بله می توانید دادخواست اعسار بدهید.

فریبا محمد ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۴ مشاوره موفق

میتوانید دادخواست اعسار بدهید

۲۲۱ وکیل متخصص اعسار از پرداخت مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید