بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

میتوانم شاکیان را مکلف به قسم خوردن نمایم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

باسلام واحترام_در جلسه مواجهه حضوری با شاکیان که بابت مزاحمت تلفنی شاکی هستند و قرار است در آینده نزدیک تشکیل شود با توجه به اینکه سیم کارت تحت تعقیب متعلق به بنده و در اختیار بنده نیست میتوانم از دادگاه در خواست نمایم که اگر شاکیان اطمینان دارند که بنده مزاحم هستم پس سوگند یاد کنند؟از طرفی قاضی پرونده در جلسه ای که بعنوان مطلع به دادگاه رفتم اطلاع داد که شاکیان با الفاظ رکیک تری جواب فرد مزاحم را داده اند اما چون اطلاع نداشته اند که پیامکهای خودشان هم در حافظه مخابرات ذخیره می شود فقط پیامکهای مزاحم را از صفجه گوشی خودشان اسکرین شات گرفته اند.حال میتوانم همین موضوع را بعنوان سو نیت شاکیان مطرح نمایم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

شما می‌توانید از دادگاه تقاضای اتیان سوگند توسط شاکیان را داشته باشید و همچنین موضوع گزینشی بودن پیامک‌ها و پاسخ‌های توهین‌آمیز آن‌ها را به دادگاه اعلام کنید.

امکان طرح این درخواست‌ها وجود دارد، اما پذیرش سوگند و تأثیر اعلام سوءنیت شاکیان به نظر قاضی و شرایط پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان درخواست اتیان سوگند و اعلام سوءنیت

شما در جلسه دادگاه حق دارید از مقام قضایی تقاضا کنید که شاکیان را مکلف به اتیان سوگند نماید. همچنین می‌توانید مسئله حذف عمدی پاسخ‌ها و ارسال گزینشی پیامک‌ها توسط شاکیان را برای نشان دادن سوءنیت آن‌ها مطرح کنید. تصمیم‌گیری نهایی درباره پذیرش درخواست سوگند و میزان تأثیر این اظهارات بر عهده دادگاه خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

علی تهرانی ساعی
علی تهرانی ساعی
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۸۳۳ مشاوره موفق

سلام
۱ - بله می توانید درخواست سوگند کنید
۲ - می توانید اعلام کنید

حسن آرین پور ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام و عرض ادب ،بله

۲۶۳ وکیل متخصص مزاحمت تلفنی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید