میتوانم درخواست عزل قیم نمایم و خود قیم شوم؟
با سلام پدرم در سال ۹۳ فوت شد و دختر صغیری داشت که زن بابای بنده بلافاصله تقاضای قیمومیت طفل را داد و بنده و شش برادر دیگرم که از زن اول پدرم هستیم بدلیل اینکه مادر را سزاوار میدانستیم اعتراضی نکردیم .در حال حاضر و بعد از گذشت بیش از ۷ سال متوجه شدیم که قیم مستمری صغیر که از حقوق پدرم برایش به جا مانده را برداشت و به نام خودش خانه خریده و هیچگونه گزارشی نیز به دادستانی نداده و علاوه بر ان اقدام به سکونت در منطقه ای نموه که بیم خطر شرافتی هست و همچنین بیش از شش ماه است که مانع از ملاقات دختر و برادران شده است چه مدارکی جهت درخواست نیاز است ؟ رسیدگی در صلاحیت دادگاه حقوقی است یا دادستانی ؟
تشکر میکنم
اگر تخلف قیم، خیانت، سوءاستفاده یا عدم رعایت غبطه و مصلحت صغیر اثبات شود، قابل عزل است. مرجع صالح برای رسیدگی و اعلام این موضوع دادسرا و امور سرپرستی دادستانی است.
امکان عزل قیم به طور کلی وجود دارد، اما نتیجه به مدارک و دلایلی بستگی دارد که برای اثبات تخلفات مالی و اخلاقی او ارائه میدهید.