بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

میتوانم بگم طلا خریدم براش گفتم که جزو مهریت هست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
بنده محکوم به پرداخت ۱۱۴ سکه شدم. اعسار گذاشتم براش طلا خریدم فاکتور شم دارم. میتوانم بگم خریدم براش گفتم که جزو مهریت هست. یا اینکه بگم به عنوان مهریت بردار. دوران عقدیم و باکره نیستند.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

طلای خریداری‌شده اصولا جزو مهریه محسوب نمی‌شود و مهریه همان چیزی است که در سند ازدواج آمده است، مگر اینکه در این خصوص توافق مکتوب داشته باشید.

این قاعده کلی است و محاسبه طلا به عنوان مهریه به وجود مدرک یا توافق مکتوب بین شما و همسرتان بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

محاسبه طلا به جای مهریه سکه

مهریه زن دقیقا همان مالی است که در سند ازدواج نوشته شده و خرید طلا به صورت خودکار جزو مهریه به حساب نمی‌آید. تنها در صورتی می‌توانید طلا را به عنوان مهریه محاسبه کنید که با همسرتان در این مورد توافق کرده و این توافق را به صورت مکتوب ثبت کرده باشید. صرف داشتن فاکتور خرید طلا بدون رضایت و نوشته کتبی از همسر، شما را از پرداخت سکه‌های مهریه بری‌الذمه نمی‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

محمدعلی رضائی برزانی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۷۷۳ مشاوره موفق

اگر در این زمینه توافق دارید و مکتوب کنید امکان دارد ولی علی الاصول طلا جزو مهریه محسوب نمیشود.

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

مهریه همان هست که درسند ازدواج قید شده .‌اگر سکه قید شده ، خرید طلا جزء مهریه محسوب نمی گردد

۳۱۶ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال