بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

میتواند با طرح اینکه در زمان سررسید این چک ایشان در تهران نبوده چک را از حالت کیفری خارج نماید؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

باسلام
احتراما بنده یک فقره چک در تاریخ سررسید از شخصی دریافت نموده ام و در همان تاریخ بدلیل عدم کفایت موجودی برگشت خورده و اقدام به طرح شکایت کیفری نمودم. صادرکننده عنوان نموده که بنده در روز صدور چک تهران نبوده ام و در واقع بنده نیز چک را از پیک گرفته ام. یعنی صادرکننده چک را توسط پیک موتوری برایم فرستاد و البته همکاران بنده نیز شاهد دریافت چک از پیک هستند. حال صادرکننده میخواهد پرونده کیفری بنده را با طرح اینکه این چک در آنروز صادر نشده و ایشان در تهران نبوده اند و چک در تاریخ قبل از سررسید به من تحویل شده است مختومه نماید. البته هیچ رسیدی از دریافت چک وجود ندارد و چک کاملا صحیح بدون هیچ آثاری از اینکه در تاریخ قبل از آن صادر شده می باشد. آیا ایشان میتواند با طرح اینکه در زمان سررسید این چک ایشان در تهران نبوده چک را از حالت کیفری خارج نماید؟
باسپاس

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر صادرکننده با ارائه مدارک ثابت کند در تاریخ چک در تهران نبوده و چک وعده‌دار است، شکایت کیفری رد می‌شود و باید از طریق حقوقی پیگیری کنید. با این حال، شما نیز می‌توانید شهود و مدارک خود مبنی بر تحویل چک توسط پیک را به بازپرس ارائه دهید.

اینکه ادعای عدم حضور در تهران پذیرفته شود یا خیر، به قدرت مدارک صادرکننده و شهادت شهود شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال خروج چک از حالت کیفری با ادعای عدم حضور

اگر صادرکننده چک مدارکی ارائه دهد که نشان دهد در روز سررسید در تهران نبوده و چک در واقع وعده‌دار صادر شده است، پرونده کیفری با مشکل مواجه می‌شود. در این صورت، شما باید برای احقاق حق خود از مسیر حقوقی اقدام کنید. با این حال شما حق دارید شهادت همکاران و مدارک مربوط به دریافت چک از پیک را به عنوان مدارک معارض به بازپرس ارائه کنید تا درباره آن تصمیم‌گیری شود. به تجربه وکلا، در این‌گونه موارد غالبا ادعای صادرکننده مبنی بر وعده‌دار بودن چک مورد پذیرش قرار می‌گیرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۲۸۳ مشاوره موفق

در صورت ارائه مدارک از سوی صادرکننده چک که حاکی از عدم حضور در تهران باشد شما نیز میتوانید شهود و مدارک معارض با ادعای وی را مطرح و معرفی نمایید تا تصمیم مقتضی توسط بازپرس گرفته شود . البته تجربه نشان داده که در چنین مواردی غالبا ادعای صادرکننده مورد پذیرش قرار میگیرد .

منیژه نادری ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

سلام
اگر مدارکی بر اثبات وعده دار بودن چک ارائه نماید شما می بایست از طریق حقوقی جهت احقاق حق خود اقدام نمایید

۲۱۹ وکیل متخصص چک آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال