بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

مهریه من به درصدی از پول خونه میشه حساب بشه یا حتما باید مهریه به ارزش روز باشه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام من در سال ۵۲ به عقد اقایی در امدم و در سال ۵۶ فوت کردند من از اون اقا دو فرزند دارم و اون موقع مهریه و سهم ارثم رو برنداشتم و با کل دارای تونسیم یه خونه بخریم و الان پسران من ادعای ارث دارن.میخام ببینم مهریه من به درصدی از پول خونه میشه حساب بشه یا حتما باید مهریه به ارزش روز باشه.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

مهریه شما بر اساس نرخ روز محاسبه می‌شود و سهم‌الارث نیز به صورت درصدی از ارزش ماترک پس از کسر دیون متوفی تعیین خواهد شد.

این یک قاعده کلی است، اما نحوه محاسبه سهم شما بستگی به این دارد که خانه دقیقاً با چه اموالی و به نام چه کسی خریداری شده است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه محاسبه مهریه و سهم‌الارث از خانه

مهریه شما در هر صورت به نرخ روز محاسبه خواهد شد و نمی‌توان آن را خودسرانه به درصدی از خانه تبدیل کرد. سهم‌الارث شما نیز به صورت درصدی از ارزش کل ترکه در زمان فروش، پس از پرداخت و کسر بدهی‌های متوفی مانند همان مهریه، محاسبه و پرداخت می‌شود. بنابراین ابتدا مهریه به نرخ روز به عنوان دین متوفی از ارزش ماترک کسر می‌گردد و سپس باقیمانده دارایی میان وراث تقسیم خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

چیا کهزاد ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۲۳ مشاوره موفق

با سلام
سهم الارث بصورت درصدی از میزان ارزش ماترک در زمان فروش آن پس از کسر دیون متوفی محاسبه و اعمال میگردد.
مؤید باشید

مونا عابدی
مونا عابدی تأیید‌شده
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۲٬۷۵۹ مشاوره موفق

سلام
مهریه به نرخ روز محاسبه میشود

۱۴۱ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال