من چطوری پول خودم رو بگیرم؟
سلام. ۱.۵ ماه پیش همکارم خواست شرکتی رو بخرد و چون پول نداشت تقریبا ۴۰ درصد مبلغ رو به من گفت که بدهم و حتی خودش هم مبلغ ناچیزی پول رو به حساب من زد تا من به حساب شرکتی که قصد خرید اون رو داشت واریز کنم. من هم هر دو رو به حساب شرکت زدم. ایشون هم با اون شرکت قراردادی به اسم خودش تنظیم کرد. حالا من پول خودم رو میخواهم و به من میگوید نتوانسته شرکت رو بخرد و قرارداد فسخ شده و همه پول به عنوان جریمه به شرکت داده است.
با تشکر.
برای پس گرفتن پول خود باید با استفاده از مدارک، فیشها و پرینتهای واریزی بانکی، دادخواست مطالبه وجه علیه همکارتان تنظیم کنید. ادعای فسخ قرارداد و ضبط وجه به عنوان جریمه، مانع از طرح دعوا برای مطالبه طلبتان نخواهد بود.
این راهکار کلی است، اما نتیجه به این بستگی دارد که در فیشهای واریزی یا توافقات اولیه، چه عنوانی برای پرداخت ذکر شده است.