من میتونم شکایت کنم که منزل را ترک کرده؟
با سلام
اینجانب (زوجه)به مدت دو سال ازدواج کردم و سال اول در منزل پدری همسرم(که بصورت دو طبقه است و ما در یک طبقه و خانواده شوهر در طبقه دیگر آن هستند)زندگی کردیم بدلیل دخالت و کتک کاری و بیرون کردن از خانه توسط مادر شوهر و خواهرشوهرم (که صورتجلسه بیرون انداختن از خانه توسط پلیس موجود هست).
و من بعد از چند ماه بخاطر حفظ زندگی مشترک مجبور به تهیه منزل استیجاری ( با هزینه رهن و کرایه خودم چون کارمند هستم) منزلی را تهیه نمودم و الان همسرم منزل را به مدت دو ماه ترک کرده ولی نفقه را پرداخت مینماید و مرا تهدید میکند که یا مهریه رو حلال کن یا همینجوری سرگردان بمان.
ایا من میتونم شکایت کنم که منزل را ترک کرده و بیاد زندگی کنه یا منزل مستقل تهیه کنه چون من از پس مخارج و کرایه خونه به تنهایی بر نمیام(البته تا میگم خونه بگیر میگه برگرد خونه بابام اونجام چون پدر شوهرم فوت شده ارثیه هست و همسرم سهمشو به خواهرش بخشیده منو اذیت میکنن که اینجا جای تو نیست)لطفا راهنماییم کنید من باید چیکار کنم؟؟