بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

من برنج فروختم چک سرقتی بوده، چه باید کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام من برنج فروختم چک گرفتم چک برگشت خورده به عنوان سرقتی اون طرف که برنج از من گرفته گوشیش خاموشه پیداش نمیکنم
صاحب چک میگه دسته چک منو دزدیدن
چک سرقتی هست
الان من باید از کی شکایت کنم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

شما باید در ابتدا وجه چک را از صاحب حساب مطالبه کنید زیرا چک امضا شده معتبر است، مگر اینکه او سرقت یا مفقودی چک را رسماً ثابت کند.

این مسیر کلی مطالبه است، اما اثبات یا عدم اثبات سرقت توسط صاحب حساب، مسیر شکایت شما را کاملاً تغییر می‌دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اقدام علیه صاحب حساب تا زمان اثبات سرقت

چک دارای امضا در حکم پول نقد است و صادرکننده یا دارنده حساب موظف به پرداخت وجه آن به شماست. شما در گام اول باید وجه چک را از صاحب حساب مطالبه کنید و ادعای سرقتی بودن را خود او باید در مراجع ذی‌صلاح یا بانک ثابت کند. چنانچه صاحب حساب توانست سرقتی بودن دسته چک را در دادگاه اثبات کند و پرداخت وجه منتفی شود، آنگاه باید مستقیماً علیه شخصی که برنج را برده و چک را به شما داده شکایت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

شما بایستی وجه چک را از دارنده حساب مطالبه نماید و دارنده حساب موظف به پرداخت وجه چک است ، اگر دارنده حساب بتواند سرقتی بودن چک را در دادگاه اثبات نماید و وجه را به این واسطه تامین نکند آنگاه شما به طرف کسی که چک را به شما داده است بایستی طرح شکایت نمایید .

محمدرضا حکیمی مقدم ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

سلام. چکی که امضائ شده باشد در حکم پول نقد می باشد .اگر چک مفقود شده باشد .آیا صاحب چک به بانک اطلاع داده است مفقودی چک رو بایستی ثابت کند .

۳۲۲ وکیل متخصص چک آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال