بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ملاقات با فرزندم به چه نحو است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

۱ و نیم ساله جدا شدم. دخترم ۸ سالشه و حضانت با پدره. طبق اجراییه هر هفته پنج شنبه تا جمعه دخترم با منه. که تحویلش خانه مهر هستش. حدود سه هفته پشته سره هم میرم خانه مهر ولی بچه رو نمیاره. اونجا صودت جلسه کردن. ولی من دادگاه نرفتم . اگه بخام برم اجرای احکام با اون برگه که سه جلسه هستش بچه رو نمیاره. اون جلسات قبلی رو هم ترتیب اثر میدن. یا فقط صورتجلسه اخری رو قبول دارن ؟ چه نتیجه ای برام حاصل میشه بعدش؟ پدر هیچ مجازاتی نداره؟؟؟؟
جلساته قبلی ام گه گاهی زودتر میرف خانه مهر و اونجا مینوشت که داریم میریم سفر بچه رو نمیدم. یا میریم مراسم بچه زو نمیدم. و بچمو تحویلم نمیداد با این نوشته هایی که تو خانه مهر ثبت میکرد. اینا قابله قبوله . غیبت با اینا موجه میشه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای الزام پدر، باید مدارک و تمامی صورت‌جلسات خانه مهر را ضمیمه کرده و از طریق دادگاه صادرکننده حکم یا طرح دعوای ممانعت از ملاقات پیگیری کنید.

روند برخورد دادگاه بستگی به این دارد که چه مدارک و دلایلی برای غیبت‌های قبلی ثبت شده باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه پیگیری ممانعت از ملاقات فرزند

برای پیگیری این موضوع باید به همان شعبه دادگاه صادرکننده رأی مراجعه کرده و تقاضای اجراییه یا اعمال آن را مطرح کنید. همچنین می‌توانید با استناد به ممانعت از ملاقات فرزند علیه پدر اقامه دعوا کنید. توصیه شده است که تمام صورت‌جلسات تهیه شده در خانه مهر را به عنوان مدرک ضمیمه دادخواست خود نمایید تا ممانعت‌های متوالی ثبت و رسیدگی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
ابراهیم صفری

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
از طریق دادخواستی مبنی بر ممانعت از حق برای ملاقات با فرزند بر علیه همسر اقامه دعوی نمایید و تمامی مدارک و صورتجلسات را ضمیمه دادخواست نمایید

مونا عابدی
مونا عابدی تأیید‌شده
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۲٬۷۵۹ مشاوره موفق

سلام
به دادگاه و همان شعبه که حضانت را پدر واگذار کردید تقاضای اجراییه حکم را مطرح کنید

قاسم پروین ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام شما ابتدا یه درخواست به دادگاه بدین مبنی براینکه میخایید فرزندتون ملاقات کنید بعد اگه باز هم ممانعت کرد شکایت ممانعت از ملاقات فرزند رو مطرح کنید

۲۷۶ وکیل متخصص ملاقات فرزند آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال