بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

مقابل در حیاط ما پارک میکند و باعث میشود که ما نتوانیم ماشینمان را به حیاطمان بیاوریم, چطور اقدام قانونی نماییم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

سلام خسته نباشید ما یک همسایه داریم که خودرو خود را مقابل در حیاط ما پارک میکند و باعث میشود که ما نتوانیم ماشینمان را به حیاطمان بیاوریم و اصلا ماشین خود را جا به جا نمیکند آیا کسی هست که به ما کمک کند؟به کجا میشه شکایت کرد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای برخورد با پارک خودرو مقابل درب حیاط، ابتدا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا گزارش تهیه و خودرو جریمه شود، سپس می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت مزاحمت ثبت کنید.

این مسیر قانونی اقدام است، اما اقدام فوری پلیس یا پیگیری قضایی به شرایط حضور خودرو در محل بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه اقدام قانونی علیه پارک مقابل درب حیاط

در زمان وقوع تخلف، ابتدا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا موضوع بررسی شود و گزارش تهیه گردد. در صورت نیاز، موضوع به پلیس راهنمایی ارجاع شده و راننده متخلف به دلیل مسدود کردن درب ورودی جریمه می‌شود. پس از تهیه گزارش پلیس، می‌توانید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، شکواییه‌ای با عنوان مزاحمت علیه همسایه ثبت و پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
هشام بهبهانی نژاد

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰ مشاوره موفق

سلام
شما با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی میتوانید شکواییه ای با موضوع ایجاد مزاحمت بر علیه همسایه مطرح نمایید .بهتر است ابتدا در صورت انجام با ۱۱۰ تماس گرفته و نسبت به تهیه گزارش اقدام نمایید .

حسن آرین پور ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع را اطلاع و در صورت نیاز ارجاع امر به پلیس راهنمایی و شخص متخلف که مقابل پارکینگ یا درب ورودی پارک نموده جریمه خواهد شد

ابراهیم صفری ۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۷ · ۱۰۵ مشاوره موفق

با سلام
در اینصورت با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع را اطلاع و در صورت نیاز ارجاع امر به پلیس راهنمایی و شخص متخلف که مقابل پارکینگ یا درب ورودی پارک نموده جریمه خواهد شد

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۷۱۷ مشاوره موفق

سلام بر شما ....شکایت کنید تحت عنوان مزاحمت....ا

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
امید داوری
امید داوری
۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۸ · ۱٬۰۲۳ مشاوره موفق

شکایت کنید تحت عنوان مزاحمت

۲۶۳ وکیل متخصص مزاحمت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال