مطالبه مازاد مبلغ بیمه در تصادف با کارشناسی غیرواقع مبلغ خسارت

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰ #41489590

سلام، بنده تصادفی کردم که با توجه به سقف کم بیمه شخص ثالث بنده، بقیه مبلغ رو باید از جیب بدهم. کارشناسی بیمه مبلغی مشخص کرده و ضریب گرفته به نسبت سقفی که بیمه‌ام داشته. طرف رفته شکایت کرده و کارشناسی که اون انجام داده دو برابر چیزی بوده که کارشناسی بیمه‌ام قبل از ضریب مشخص کرده. با توجه به اینکه ماشینش هم قدیمیه و آسیبی به این مبلغ ندیده، چطور می‌تونم شکایت رو پیش ببرم؟ قبل از دادگاه می‌تونم اعتراض بزنم؟ از طرفی بیمه هم عکس ماشین طرف و کروکی رو بهم نمیده.

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نسبت به نظریه کارشناس اعتراض نمایید .

با سلام
می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.

سلام به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

باسلام، درخواست استرداد دادخواست یا استرداد دعوا را مطرح کنید

سلام
نسبت به کارشناسی اعتراض کنید . از طریق دادگاه تصادفات هم میتوانید پیگیری کنید.