بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

مزاحمت پیامکی

پرسیده شده ۱۱ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

با سلام چند وقت قبل خانمی برای استخدام به شماره من پیامک داد و بعد از آن چند وقت رابطه پیامکی داشتیم و بعد از آن ارتباطمان قطع شد بعد از چند ماه من به ایشان چند پیامک دادم و بعد از آن شخصی با من تماس گرفت و گفت که شوهر ان خانم است و قصد شکایت از من را دارد. حالا سوال من این است چه جرمی برای من عنوان خواهد شد و چه مجازاتی برای من در نظر گرفته خواهد شد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

عنوان شکایت می‌تواند مزاحمت تلفنی از طریق پیامک یا در مواردی رابطه نامتعارف باشد که اثبات آن نیازمند دستور قاضی برای پرینت پیامک‌ها است. مجازات مزاحمت تلفنی ممکن است شامل حبس از یک تا شش ماه یا مواردی چون تذکر و جزای نقدی باشد، هرچند با نبود ادله قوی پرونده می‌تواند به منع تعقیب ختم شود.

این روال کلی است، اما نتیجه نهایی به متن پیامک‌های ارسالی شما و تشخیص قاضی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال شکایت مزاحمت تلفنی یا رابطه نامتعارف

در صورت شکایت، عنوان اتهامی معمولا ایجاد مزاحمت تلفنی از طریق پیامک یا در مواردی رابطه نامتعارف خواهد بود. اثبات این ادعا نیازمند دستور قاضی برای استعلام و دریافت پرینت پیامک‌ها از مخابرات است. کیفر جرم مزاحمت علاوه بر مقررات مخابرات، می‌تواند حبس از یک تا شش ماه باشد. البته بسته به شرایط و شدت ماجرا، ممکن است مجازات به تذکر یا جزای نقدی محدود شده یا در صورت نبود ادله کافی قرار منع تعقیب صادر شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ ماه پیش
مهدی حمیدی
مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

در صورت شکایت، معمولا عنوان اتهام «مزاحمت تلفنی» یا در موارد خاص «روابط نامتعارف» است که مجازات آن حسب مورد تذکر، جزای نقدی یا حبس تعزیری خفیف است و با قطع ارتباط و نبود ادله قوی معمولا به منع تعقیب ختم می‌شود.

سها آگهی ۱۱ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۲۶۳ مشاوره موفق

برای اخذ پرینت پیامک ها قاضی باید دستور آن را صادر نماید و در صورت اثبات میتواند از شما تحت عنوان ایجاد مزاحمت تلفنی از طریق ارسال پیامک شکایت کند . کیفر مرتکب جرم مزاحمت تلفنی علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات در صورت شکایت شاکی حبس از یک تا شش ماه خواهد بود .

موفق باشید

۲۷۳ وکیل متخصص مزاحمت تلفنی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید